Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Acer Iconia Tab A1-810 bílý

Zobrazit katalog
Acer Iconia Tab A1-810 bílý
4,5 159 hodnocení
Tablet - MediaTek MTK 8125 1.2GHz Quad-Core, multidotykový IPS 7.9" 1024x768, RAM 1GB DDR3, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, Webkamera 0.3 Mpx + 5Mpx, micro HDMI, micro USB, micro SD, 2 článková baterie, Google Android 4.2
Kód:  NC020c1 Prod. číslo:  NT.L1CEE.001 Stránky výrobce
Acer Iconia Tab A1-810 bílý Prodej skončil

Acer Iconia Tab A1-810 bílý

Tablet se řídí heslem: Výkonná mobilita. Pohodlně se drží v jedné ruce a zároveň disponuje vysokým výkonem v čele s 4jádrovým procesorem. Operační systém Google Android 4.2 Jelly Bean posouvá možnosti ještě dále. Multidotykový displej spojuje praktickou úhlopříčku 8" a výrobní technologii IPS. Výsledkem je snadné ovládání a pestré podání barev. Díky rozlišení v poměru 4:3 je tablet ideální pro čtení na výšku.
 

Energizující


Výkon není výsadou pouze tabletů o 2 řády vyšší kategorie. A1-810 zvládne i ty nejnáročnější hry.

 
  • MTK 8125 Quad-Core 1,2 GHz
  • 1 GB operační paměti
  • Přední webkamera
  • Zadní 5 Mpx fotoaparát s Full HD kamerou
  • 16 GB interní paměť
  • Slot pro Micro SDHC (až 32 GB)

Fit


Výhodou tabletu je báječná mobilita díky kompaktním rozměrům a nízké váze - 410g. Snadno se drží a vejde se do jedné ruky ve vertikální poloze.

Přenositelnost je podpořena Lithium-iontovou baterií o kapacitě 4 960 mAh. Jinými slovy, není problém se dívat až 7 hodin na filmy v HD rozlišení. A1-810 pracuje ve 3 režimech, aby si každý vybral poměr výkonu a výdrže podle svého.

Pohled


Kvalitní, multidotykový displej s jemným rozlišením nemusí stát majlant. Obraz je plný barev i pod slunečním svitem.
  • Úhlopříčka 8"
  • LED podsvícení
  • Technologie IPS pro realistické barvy
  • Ideální poměr stran 4:3 do každé polohy

Vždy v centru dění


Novinky ze světa, e-maily a kamarádi jsou přístupní kdykoliv. Připojit k internetu se dá pomocí bezdrátové WiFi. A1-810 nabízí možnost komunikace tváří v tvář zásluhou přední webkamery.

K ostatním zařízením se dá, kromě kabelu, připojit pohodlně přes Bluetooth. A nakonec, při zabloudění uprostřed pole mezi nekonečnými lesy jistě poslouží zabudovaná GPS.

Všestranný


Populární operační systém Google Android 4.2 Jelly Bean mění telefon v univerzální zařízení. Nyní je možné přizpůsobit plochu užitečnými widgety jako je kalendář, počasí nebo výpis ze sociálních sítí, podobně jako na počítači.
Portál Google Play dává na výběr ze statisíců aplikací ke stažení. V nabídce nechybí zábavné hry, grafické editory nebo pomůcky pro usnadnění života.

Společnost Acer se zaměřuje na vývoj a prodej svých značkových produktů v oblasti informačních technologií. Acer nabízí své produkty v Evropě, na Středním východě, v Africe, Americe, Asii, Tichomoří, Číně a na Tchaj-wanu. Společnost byla založena v roce 1976 a do historických milníků společnosti patří převzetí IT divize americké společnosti Texas Insrumets (1997) nebo převzetí společností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patří mezi 4 největší producenty osobních počítačů a globálně zaměstnává přes 7400 zaměstnanců. Současnou úspěšnou misí společnosti Acer je snaha prolomit bariéry mezi lidmi a technikou.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Acer Iconia Tab A1-810 bílý
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia Tab A1-810 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab A1-810 bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Tab A1-810 bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia Tab A1-810 bílý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací