BOOST JBL BOOST JBL

Mio CASHBACK – získejte 500 Kč zpět z ceny instalace kamery do auta

Zobrazit katalog

Sponzorovaný článek

Aktualizováno

Léto je ideální čas pro spontánní výlety do neznáma. Sedněte do auta a vydejte se vstříc letnímu dobrodružství. Mio kamera s GPS je spolehlivý parťák nejen v čase letních dovolených. Kamery do auta jsou čím dál populárnější. S jejich pomoci můžete usvědčit viníka dopravní nehody. Pokud jste váhali, zda si také jednu pořídit, teď máte skvělou příležitost, jak ušetřit 500 Kč z ceny instalace. Akce trvá od 15. 6. do 31. 8. 2021. V našem článku najdete přehled modelů kamer Mio, na které se tato akční nabídka vztahuje a detailní podmínky účasti.

Cashback kamery Mio

Vyrazte na cesty autem bez obav

Kamery do auta Mio zaznamenávají dění před a v případě některých modelů i za autem. Zaznamenají nečekané události a nehody. Díky tomuto záznamu lze jednoduše identifikovat viníka dopravní nehody. Záznam tedy slouží jako důkazní materiál pro policii i pojišťovnu. Kamera instalovaná na předním skle působí také jako velmi efektivní preventivní opatření, které vás chrání před nebezpečným chováním ostatních účastníků silničního provozu. Teď navíc máte šanci ušetřit 500 Kč z ceny profesionální instalace. Postup je velmi jednoduchý. Stačí, když budete postupovat přesně podle návodu níže.

Podmínky cashback akce Mio:

  1. Pořiďte si v období od 15. 6. do 31. 8. 2021 některý z vybraných modelů kamer do auta Mio (přehled níže) u některého ze zapojených prodejců.
  2. Nechte si kameru profesionálně instalovat do vašeho auta.
  3. Vyplňte pečlivě všechny položky v registračním formuláři, který najdete na těchto stránkách, kde najdete také detailní podmínky akce.
  4. Nezapomeňte přiložit kopii nákupního dokladu kamery, kopii faktury za instalaci kamery a fotografii s viditelným výrobním číslem.
  5. Žádosti o vrácení 500 Kč z ceny instalace musí být poslány nejpozději do 30. 9. 2021.
  6. Náklady na instalaci se mohou lišit v závislosti na partnerovi, typu kamery a druhu auta.

Přehled modelů kamer Mio zařazených do této akční nabídky:

Kamery musí být nainstalovány profesionálně. Co to přesně znamená?

Kamery Mio nainstalujte u kteréhokoliv servisního nebo instalačního partnera, to znamená v autoservisech, zabezpečení a ozvučení vozidel apod. Montáž spočívá ve skryté instalaci napájecího adaptéru, napájení prostřednictvím Mio Smart Box a nebo instalaci zadní kamery Mio. Jen pokud splníte tyto podmínky, získáte 500 Kč zpět z ceny instalace.

5 hlavních výhod kamer Mio

  1. Kabely jsou skryté. Na palubní desce nic nevyčnívá ani nepřekáží.
  2. Volný cigaretový nabíječ v autě.
  3. U vybraných modelů můžete využívat parkovací režim s detektorem pohybu. Pozor, v tomto případě je nutné trvalé napájení i po vypnutí motoru.
  4. Zadní kamera snímá dění za vozem. Díky tomu zajišťuje komplexní ochranu.
  5. Kamery jsou bezpečně umístěné. Jsou kompatibilní s dalšími bezpečnostními prvky.

S kamerou do auta Mio získáte větší jistotu a pocit bezpečí během řízení. Využijte příležitost a získejte zpět 500 Kč z ceny profesionální instalace.

Vytisknout
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací