Google Launch 8a splátky

ASUS ZenFone 4 A450CG černý

Zobrazit katalog
ASUS ZenFone 4 A450CG černý
4,3 20 hodnocení
Mobilní telefon 4.5" 854x480 IPS Gorilla Glass 3, procesor Intel Atom Dual-Core Z2520 1.2GHz, RAM 1GB, interní paměť 8GB, microSD až 64GB, fotoaparát 8Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microUSB OTG, Dual SIM (2x Micro SIM), Li-Ion 1750mAh, Android 4.3
Kód:  NA005c Prod. číslo:  90AZ00Q1-M00280 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ASUS ZenFone 4 A450CG černý

Vypnuto
ASUS ZenFone 4
Vypnuto
Displej

4.5 palový displej

ZenFone 4 je vybaven 4.5 palcovým displejem s rozlišením 800 × 480 pixelů a technologií IPS.  O čistší, jasnější a barevnější podívanou se stará obrazová technologie ASUS TruVivid.

Vypnuto
Procesor

Vysoký výkon bez kompromisů

ZenFone 4 je vybaven procesorem Intel Atom Dual-Core Z2520 taktovaným na 1.2GHz a 1GB operační paměti RAM, která si hravě poradí i s několika spuštěnými aplikacemi najednou a nabídne dostatečný herní výkon. Pro vaši zábavu je připravena 8GB vnitřní paměť telefonu, kterou lze rozšířit pomocí microSD karet až na 64GB.

Vypnuto
Fotoaparát

Výjimečná kvalita obrazu díky špičkové technologii

Pro pořízení fotografií je připraven hlavní fotoaparát s rozlišením 8 Mpx, LED bleskem. PixelMaster je unikátní technologie vyvinutá společností ASUS, která prostřednictvím softwaru, hardwaru a speciální konstrukce objektivu zajišťuje mimořádnou obrazovou kvalitu. S technologií PixelMaster dokáže váš smartphone pořizovat snímky v profesionální kvalitě. A díky tomu, že máte smartphone neustále u sebe, budete moci zachytit všechny neopakovatelné okamžiky svého života.

Vypnuto
SonicMaster

SonicMaster

ASUS SonicMaster je proslulá technologie pro optimalizaci zvuku vyvinutá týmem Golden Ear ze společnosti ASUS. Využívá kombinaci speciálního hardwaru a softwaru, které jsou vyvinuté tak, aby zajišťovaly dokonalé poslechové zážitky.

Vypnuto
Dual SIM

Dvě SIM karty

Telefon je vybaven sloty pro dvě SIM karty, takže můžete bez problémů oddělit pracovní a osobní život prostřednictvím jediného zařízení.

Vypnuto
Dotykové ovládání

Překrásné zpracování a dotykové ovládání

Zábavu se zařízením ZenFone 4 máte doslova u konečků svých prstů. Dotkněte se mobilních technologií nové generace.

Vypnuto
Odolné sklo

Odolnější než kdykoli předtím

Displej telefonu ZenFone 4 je chráněn technologií Corning Native Damage Resistance, která kromě jiného zaručuje antibakteriální ochranu a snižuje riziko vzniku prasklin. Krycí sklo Corning Gorilla Glass 3 nabízí až 4× vyšší odolnost proti poškrábání než běžné hlinitokřemičité sklo a 10× vyšší odolnost než sodnokřemičité sklo.

Vypnuto
Technologie

Rozhraní ZenUI díky inteligentní technologii a osobnímu přístupu zlepší váš život. Práci s mobilním zařízením si užijete i bez složitých postupů a nastavení.

Vypnuto
Příslušenství

Překrásné příslušenství pro smartphony ZenFone

Každý detail příslušenství pro smartphony ZenFone je naprosto jedinečný. Dokáže váš ZenFone nejen bezpečné ochránit, ale také zajistí, že jeho používání bude snadné a bude vás bavit  v každé situaci.

Parametry a specifikace

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Úhlopříčka displeje
4,5" (11,43 cm) Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!
Maximální velikost paměťové karty
64 GB Hotovo!

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Úhlopříčka displeje
4,5" (11,43 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
64 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ASUS ZenFone 4 A450CG černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenFone 4 A450CG čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 4 A450CG schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 4 A450CG schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenFone 4 A450CG černý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací