Dvouletá záruka pro firmy AP+ plus nový vizuál

Beats Mixr, modrá

Zobrazit katalog
Beats Mixr, modrá
Sluchátka profesionální pro DJs/studiové použití, velmi pružný hlavový most, sklopné kovové mušle, promyšlený skládací mechanismus, jemné polstrování tlumící okolní hluk, dual-input konektor pro sériové připojení dalších sluchátek, ovládání Control Talk
Kód:  MON301r2 Prod. číslo:  900-00277-03

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Beats Mixr, modrá

Sluchátka Beats MIXR by měla být povinnou výbavou každého klubového nadšence a profesionálního DJ. Byla vytvořena ve spolupráci s popovým producentem Davidem Guettou a navržena se smyslem pro mimořádnou trvanlivost a pohodlí. Velmi pružný hlavový most, sklopné kovové mušle a promyšlený skládací mechanismus, to je jen základ tohoto modelu.

Jemné polstrování účinně tlumí okolní hluk, a umožní vám tak vychutnávat si vynikající zvuk s hlubokými basy, kdekoliv si vzpomenete. Mušli můžete rovněž snadno vyklopit dozadu, abyste slyšeli okolní prostředí – přesně dle vašich požadavků. Zajímavostí je jistě vstupní konektor pro kabel v obou mušlích. Díky němu můžete vstupní signál připojit z pravé i z levé strany, případně sdílet hudbu do dalších sluchátek. Samozřejmostí pak maximálně pohodlné a přizpůsobitelné provedení každému uživateli i nastavitelný hlavový most.

Kromě krouceného kabelu se standardními 3,5mm konektory naleznete v balení rovněž kabel s funkcí ControlTalk. Díky ní budete moci sluchátka používat s mnoha kompatibilními telefony včetně iPhonu pro navigaci mezi skladbami, pauzu, ovládání hlasitosti, a díky integrovanému mikrofonu i jako klasický headset s funkcí jednoduchého přijmutí a ukončení hovoru. Po připojení k přehrávačům iPod či tabletům iPad můžete na ovládání zastavit a opětovně spustit skladbu či navigovat mezi písničkami, aniž byste museli sahat na přehrávač.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Beats Mixr, modrá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beats Mixr, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Mixr, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Mixr, blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Mixr, modrá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací