Samsung

Dell Alienware Aurora

Zobrazit katalog
Dell Alienware Aurora
5 1 hodnocení
Doručení na
prodejnu zdarma
Počítač Intel Core i7 3930K (Six Core) Ivy Bridge, RAM 16GB DDR3 (4x4GB), Dual NVIDIA GeForce GTX660 1.5GB SLI, 2TB 7.2k, DVD, klávesnice US, Windows 8 64bit MUI
Přidat do seznamu
Záruka 12 měsíců Kód:  TD145c2 Prod. číslo:  AW_Aurora2 Stránky výrobce
Dell Alienware Aurora 53 890,- Použité

Dell Alienware Aurora

Dell Alienware Aurora je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.
Luxusně výkonná herní sestava složená z toho nejvýkonnějšího, co lze dnes na trhu sehnat. Díky ohromujícímu výkonu dvou grafických karet si poradí se všemi moderními hrami ve vysokých rozlišeních včetně vyhlazování. Nekompromisně výkonný šestijádrový procesor Intel Core i7-3930K se skvěle hodí také pro náročné nasazení do multimediální oblasti, pro střih domácího videa nebo amatérské úpravy fotografií. Výkonově vyvážený hardware v čele s nejmodernějšími architekturami Sandy Bridge-E a Kepler vám otevře bránu do světa neomezené zábavy. V počítači je předinstalován operační systém Microsoft Windows 8 64bit s českou lokalizací, který vám umožní využít potenciál všech komponent naplno.

Co by to bylo za herní počítač, kdyby nebyl vybaven špičkovou architekturou Sandy Bridge-E. Procesor Intel Core i7 3930K patří na vrchol povedené a výkonné řady Core i7 procesorů a je opravdu hoden svého označení. Šest jader tiká na vysoké frekvenci a v případě potřeby vyššího výkonu jsou schopny se přetaktovat až na 3,9 GHz. Procesor má navíc odemčený násobič a umožní všem náruživým overclockerům dosáhnout ještě vyšších frekvencí. Všechny hry včetně těch budoucích vám pojedou maximálně plynule, práce s mnoha aplikacemi najednou bude svižná a vůbec chod celého počítače vás překvapí svou rychlostí. Aby bylo dosaženo co nejúčinnějšího a nejtiššího chlazení, stará se o studený chod procesoru ultimátní vodní chlazení přímo od společnosti Dell.

Vychutnejte si všechny krásy nového rozhraní DirectX 11. Dechberoucí grafika moderních her vypadá téměř realisticky a vy si ji užijete se vším všude díky dvojici výkonných grafických karet nVidia GeForce GTX 660 s nejnovější architekturou Kepler. Jádra GK106 jsou vybavena celkem 1920 CUDA jádry a disponují excelentním grafickým výkonem. Funkce GPU Boost navíc dokáže jádra dle potřeby přetaktovat a zahrajete si tak moderní hry ve vysokých rozlišení a ve všech případech i se zapnutým vyhlazováním. Enormní výkon skvěle doplňuje 16 GB kapacita operační paměti, pro kterou nebude žádná hra dost náročná.

Že se jedná o opravdu herní počítač, svědčí také provedení skříně. Designově opravdu povedená a futuristicky vzhlížející skříň je vybavena barevným podsvícením, jehož barvu si můžete sami zvolit a upravit dle vašeho gusta pomocí speciálního ovládacího programu. O napájení všech komponent se stará kvalitní zdroj s celkovým výkonem 875 W a vysokou účinností pro co nejstabilnější dodávku proudu. Součástí počítače jsou také herní myš a povedená klávesnice ze série Alienware TactX.

 

Americká nadnárodní společnost sídlící v Round Rock (Texas, USA) je předním hráčem na poli informačních technologií. Značka Dell nese punc kvality a je známá po celém světě. V roce 2010 se umístila na pátém místě v anketě o nejobdivovanější počítačovou společnost.

Záběr Dellu je opravdu široký – v nabídce této společnosti najdete nejen osobní počítače, servery, datová média, switche, software či periférie, ale také HDTV, fotoaparáty, tiskárny nebo MP3 přehrávače. Společnost, jejíž historie se začala psát v roce 1984, dnes patří mezi giganty ve svém oboru a určuje další vývoj segmentu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, plánujete přidat do portfolia Alienware Aurora R7? Zájem by určitě byl, nyní není v ČR nikde k dispozici. Děkuji, MR

Příslušenství pro Dell Alienware Aurora

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací