Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch

Zobrazit katalog
Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch
4,8 4 hodnocení
Ultrabook - Intel Core i5 3337U Ivy Bridge, 15.6" 1366x768 dotykový, RAM 6GB, Intel HD Graphics 4000, 32GB SSD+500GB 5.4k, DVD, WiFi, BlueTooth, HDMI, Webkamera, podsvícená klávesnice, Windows 8 64-bit MUI
Kód:  NJ315a Prod. číslo:  N-5523-N2-02-Touch Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch Prodej skončil

Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch

Rychlý procesor Intel Core i5 vám zajistí dostatek výkonu. 15,6palcová obrazovka.
Dotýkejte se obrazovky, ovládejte svůj Windows gesty.
Lze připojit tiskárny, fotoaparáty a další USB zařízení.
Prohlížejte několik aplikací, dokumentů, webů či jiných objektů vedle sebe.
Hmotnost 2,17 kg.

Najděte ve Windows Store užitečné aplikace pro práci i zábavu.

Snadný multitasking díky 6 GB RAM paměti.

Díky kvalitnímu audio systému je poslech zvuku opravdovým zážitkem.

Podporuje Bluetooth pro bezdrátové připojení příslušenství.                                                



Elegantní ultrabook od americké společnosti Dell s dotykovým displejem, velmi vysokým výkonem a opravdu bohatou výbavou, kterou byste hledali spíše u klasických větších notebooků. Tenké a lehké šasi s povrchem z broušeného hliníku ve svém nitru ukrývá moderní dvoujádrový procesor Intel Core i5 z generace Ivy Bridge, kombinaci plotnového a rychlého SSD disku a dokonce nechybí ani DVD mechanika. Ultrabook Dell Inspiron 15z si určitě rychle zamilujete pro jeho kompaktnost a zároveň více než dostatečný mobilní výkon.

Poznejte Dell Inspiron 15z

  • Tenké a lehké šasi z broušeného hliníku
  • Výkonný mobilní procesor Intel Core i5
  • Kombinace SSD disku a klasického plotnového disku
  • Dotykový displej
  • DVD mechanika
  • Skullcandy reproduktory s technologií Waves MaxxAudio
  • Technologie Intel Rapid Start s probuzením 
  • Podsvícená klávesnice


 

Nekompromisní mobilní výkon


Třetí generace procesorů Intel Core a pokročilé optimalizace operačního systému Microsoft Windows 8 dodávají ultrabooku Inspiron vysoký výkon, který si s sebou můžete vzít téměř kamkoliv. Svižnosti systému a rychlému spouštění všech aplikací napomáhá SSD disk, díky němuž je možné probudit ultrabook z režimu spánku během několika málo sekund. Sledujete-li rádi HD videa, filmy či seriály, integrované grafické jádro Intel HD Graphics 4000 vám dovolí si je vychutnat maximálně plynule. Vyváženost komponent a optimalizace softwaru se podílí na dlouhé výdrži na jedno nabití a vy tak můžete být maximálně efektní téměř celý den.



Nové způsoby ovládání


Vyzkoušejte zcela nový způsob interakce mezi vámi a ultrabookem Inspiron 15z s dotykovým displejem. Všechny aktivity, ke kterým normálně potřebujete myš a klávesnici, jsou pomocí dotykového ovládání mnohem zábavnější. Surfujte vašimi oblíbenými internetovými stránkami, prohlížejte si a upravujte fotografie a obrázky nebo přepínejte mezi aplikacemi - vše pomocí prstů na displeji vybaveným odolným sklem Corning Gorilla Glass.

Opravdu bohatá výbava


Spojte si dohromady tenký a lehký design, který očekáváte od ultrabooku s fantastickým 15,6" dotykovým displejem, podsvícenou klávesnicí a DVD mechanikou a vyjde vám výkonný a přenosný ultrabook Dell Inspiron 15z. Nemusíte se tak nijak omezovat ani při práci v noci, pustíte si vaše oblíbené DVD filmy, či si na optické disky zazálohujete citlivá data, pomocí čtyř USB 3.0 portů  (jeden je trvale napájen) si připojíte externí úložiště či nejrůznější periferie a tohle všechno si s sebou snadno zabalíte do tašky či batůžku a vezmete na služební cesty, výlety či do kanceláře.

Nekončící zábava


Proměňte kterýkoliv pokoj v centrum multimediální zábavy s ultrabookem Dell Inspiron 15z. Zabudované reproduktory Skullcandy společně s technologií Waves MaxxAudio 4.0 vám umožní maximální kontrolu nad zvukovými nastaveními a vaše DVD filmy, hudební koncerty či písničky si vychutnáte mnohonásobně intenzivněji než u ostatních ultrabooků.

Unikátní design


Ultrabook Dell Inspiron 15z v sobě kombinuje výkon s elegatním designovým zpracováním s tenkou konstrukcí, podsvícenou klávesnicí a povrchem z leštěného hliníku. Konstrukce klade důraz na detail, odolnost a na co nejpohodlnější přenášení. Zaoblené rohy dodávají ultrabooku na exkluzivitě a jistě s ním bude budit pozornost vašeho okolí. Dell Inspiron 15z se zkrátka jednoduše používá a veškerá práce s ním je jedna velká zábava.

Microsoft Windows 8


S ultrabookem Dell Inspiron 15z poznáte všechny krásy nového operačního systému Microsoft Windows 8 v 64bitové verzi. Po zapnutí počítače vás mile překvapí rychlý start systému a veškerá práce v něm je také velice svižná. Dlaždicová plocha prostředí Metro je plná praktických informací o počasí, dění ve světě nebo stavu vaší emailové schránky. Na portálu Windows Store naleznete další spoustu neméně zajímavých aplikací, které vás usnadní práci nebo vylepší zábavu. S novými Windows 8 se zkrátka fantazii meze nekladou.




 
Součástí záruky poskytované společností Dell, je také služba Next Business Day, která vám zaručuje bezstarostnost v případě závady. K vám domů nebo do kanceláře bude následující pracovní den vyslán profesionální servisní technika, který zajistí opravu závady. Nemusíte si tedy zbytečně dělat starosti a ztrácet drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odesláním do servisu, nebo dojížděním.

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

SSD Kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Velikost operační paměti RAM
6 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 3337U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvence procesoru
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiště (HDD + SSD)
532 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Core i5 3337U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvence procesoru
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvence
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
3 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
6 GB Hotovo!
Frekvence paměti
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
Intel Hotovo!
Model grafické karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiště (HDD + SSD)
532 GB Hotovo!
SSD Kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD Kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Baterie

Počet článků
Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
2,17 kg Hotovo!

Rozhraní

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Síťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!

Rozměry

Šířka
382 mm Hotovo!
Hloubka
250 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Více parametrů

Americká nadnárodní společnost sídlící v Round Rock (Texas, USA) je předním hráčem na poli informačních technologií. Značka Dell nese punc kvality a je známá po celém světě. V roce 2010 se umístila na pátém místě v anketě o nejobdivovanější počítačovou společnost.

Záběr Dellu je opravdu široký – v nabídce této společnosti najdete nejen osobní počítače, servery, datová média, switche, software či periférie, ale také HDTV, fotoaparáty, tiskárny nebo MP3 přehrávače. Společnost, jejíž historie se začala psát v roce 1984, dnes patří mezi giganty ve svém oboru a určuje další vývoj segmentu.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dell Inspiron 15z Ultrabook Touch.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací