Doručení zdarma Stellar Blade

Genius SpeedWheel RV

Zobrazit katalog
Genius SpeedWheel RV
4,0 18 hodnocení
Volant černý, 12 tlačítek, zpětná vazba, pedály, USB
Kód:  MH029 Prod. číslo:  31620036100 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Genius SpeedWheel RV

Nová generace závodních volantů Genius, Speed Wheel RV je vybaven Turbo funkcí pro automatické opakování, takže můžete hrát FPS Racing hry nebo Flight shooting a zažít různé pocity ze hry. Volant je vybaven vibrační odezvou, který poskytuje reálné závodění.

Nárazy, kolize, srážky, Immersion-patentovaná TouchSense technologie a funkce pokročilé vibrační odezvy Vám poskytne mnoho rozdílných pocitů ve hře. Volant je pohodlný pro držení a zaoblený plynový a brzdový pedál Vás nechají zrychlovat nebo šlapat na brzdy jako v pravé realitě.

Kromě toho, Speed Wheel RVRV obsahuje čtyři přísavné držáky a jedno C–upínadlo naspodu volantu, které Vám umožní hraní se skvělou stabilitou. Obsahuje 12 programovatelných tlačítek, které můžete přiřadit nejčastěji používaným herním vlastnostem pro celkové urychlení hry.

Chcete zažít úžasnou závodní sezónu? Pak přejděte na výkon Speed Wheel RV.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:

PC

Počet tlačítek:
12

Rozhraní:
USB

Funkce:
zpětná vazba
pedály
TouchSense

Barevné provedení:
černé

Tchaj-wanská společnost, založená v roce 1983, si za více než 30 let své existence získala miliony spokojených zákazníků po celém světě. Dnes se může chlubit hustou pobočkovou sítí nejenom ve své domovské zemi, ale také ve Spojených státech, Velké Británii, Německu, Hong Kongu, Číně a v mnoha dalších zemích. Svou prestiž si společnost Genius vydobyla především na poli počítačového příslušenství, mezi nímž vynikají například klávesnice, myši, grafické tablety a herní ovladače. Periférie značky Genius uspokojí jakkoliv náročného uživatele, a proto se stejně dobře uplatní v kanceláři i na stole náruživého hráče. 

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Genius SpeedWheel RV Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius Speed ??Wheel RV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius Speedwheel RV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius Speedwheel RV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius SpeedWheel RV.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací