PET AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE F2A88XM-DS2

Zobrazit katalog
GIGABYTE F2A88XM-DS2
4,7 14 hodnocení
Základní deska AMD A88X, PCIe x16, DDR3 2133, SATA III RAID, USB 3.0, GLAN, DVI, 8ch audio, mATX, scFM2+
Kód:  AG537m Prod. číslo:  GA-F2A88XM-DS2 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

GIGABYTE F2A88XM-DS2

Zástupce nové řady základních desek s paticí AMD FM2+, která je určena pro 2. generaci procesorů AMD pod kódovým označením Trinity a Richland. Jako čipová sada desky byla zvolena AMD A88X. Jedná se o čipset, který byl vyvinut speciálně pro procesory AMD Trinity. Oproti nižším čipovým sadám nabízí nativní podporu USB 3.0 rozhraní a velkorysý počet SATA III konektorů (celkem 8). Zajímavá je i podpora pro současné připojení 3 monitorů a vytvoření gigantické pracovní plochy AMD Eyefinity. Pokud chcete využívat grafické porty na základní desce, je zapotřebí osadit desku AMD APU s integrovanou grafikou.

Deska se vyznačuje návrhem Ultra Durable 4 Plus. Označení Ultra Durable 4 Plus v sobě zahrnuje celé spektrum exkluzivních technologií, které uživatelům garantují absolutně nejlepší ochranu PC. Ať už před vzdušnou vlhkostí a mokrem nebo před elektrostatickými výboji, náhlou ztrátou energie i vysokými provozními teplotami. Skvělou výhodou je i duální UEFI BIOS, kdy jeden slouží jako záložní, nebo Dual-link DVI port s rozlišením až 2560 x 1600 pixelů.

K desce se váže i několik praktických utilit a zlepšováku. Technologie Gigabyte On/ Off Charge vám umožňuje nabít váš mobilní telefon či tablet, i když je počítač vypnutý. Umožňuje také zařízením odebírat více proudu z USB portů základní desky, takže nabíjení z vašeho PC může být stejně rychlé jako s nabíječkou.

Parametry a specifikace

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!
Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Příprava pro CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ paměti
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!

Formát a funkce

Formát základní desky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základní funkce
Integrovaná síťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Příprava pro CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operační paměť

Typ paměti
DDR3 Hotovo!
Počet slotů RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojení
Dual-Channel Hotovo!
Maximální frekvence (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Pokročilé parametry

Pokročilé funkce
DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukové karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálů zvukové karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externí
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interní
S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Více parametrů

Společnost, jejíž tradice sahá až do roku 1986, je nezastupitelným hráčem na trhu technologických inovací v oblasti počítačových součástí. Klade obrovský důraz na klíčové technologie, při jejichž aplikaci dodržuje ty nejpřísnější standardy kvality. Na všech trzích, na kterých Gigabyte působí, si získal renomé spolehlivé a sofistikované společnosti. Portfolio společnosti kromě základních počítačových komponent, jako jsou základní desky nebo grafické karty, zastupují také počítačové periferie, notebooky, tablety, stolní počítače nebo také síťová řešení, včetně serverů. V poslední době byly na trh uvedeny také mobilní telefony značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všechny základní desky micro ATX

Tento výrobek není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro GIGABYTE F2A88XM-DS2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE F2A88XM-DS2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-DS2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-DS2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE F2A88XM-DS2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací