Dvouletá záruka pro firmy MS hokej

HP 625

Zobrazit katalog
HP 625
Notebook - AMD Athlon II Dual-Core P360, 15.6" LED 1366x768, RAM 3GB DDR3, HDD 320GB 7200 otáček, DVD, WiFi, Bluetooth, HDMI, webkamera, Windows 7 Home Premium + brašna (XN844EA#ARL)
Kód:  NO133f2 Prod. číslo:  XN844EA#ARL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HP 625

Cenově atraktivní varianta multimediálního notebooku značky HP ve skvěle navrženém šasi pro plnění každodenních potřeb snad všech druhů uživatelů. Opravdu si užijete projekci filmů na 15,6" velkém HD Ready LCD displeji s úsporným LED podsvícením pro lepší jas. O dostatek prostoru pro Vaše data se postará rychlý pevný disk s kapacitou 320 GB a se 7200 otáčkami za minutu pro optimální přístup. Nechybí optická jednotka SuperMulti s podporou dvouvrstvého zápisu a s funkcí vypalovaní na LightScribe média.

Pod černou klávesnicí HP 625 skrývá dvoujádrový procesor AMD Athlon II P360 se 3 GB operační paměti DDR3 a mobilní grafickou kartou ATI se sdílenou pamětí. Notebook je dodáván s předinstalovaným operačním systémem Microsoft Windows 7 Home Premium a s praktickou brašnou pro přenášení notebooku a nezbytného příslušenství.

Díky funkci Bluetooth a WiFi se připojíte na internet kdekoliv a kdykoliv v dosahu signálu a spolu s integrovanou kamerou dosáhnete vysoké kvality při videohovoru s Vašimi přáteli přes Skype nebo jiné komunikační programy. Připojení dalších periferií je možné přes rozhraní USB 2.0.

Parametry a specifikace:

Procesor:
AMD Athlon II P360 s frekvencí 2,3 GHz
2x 512 KB L2 Cache
2 jádra
Max TDP: 25 W

Paměť:
3 GB DDR3 

Displej:
15,6" TFT LCD s LED podsvícením
Rozlišení: 1366 x 768 bodů

Pevný disk:
320 GB
7200 RPM
Rozhraní Serial ATA

Mechanika:
DVD+/-RW SuperMulti DL s podporou LightScribe

Grafická karta:
ATI (integrovaná)

Multimédia:
High Definition Audio
Integrované reproduktory
Webová kamera

Komunikace:
Ethernet 10/100 Mbps
WiFi 802.11b/g/n
BlueTooth

Ovládání:
Klávesnice
Touchpad s oblastí posouvání

Vstupy a výstupy:
1x VGA
USB 2.0
1x Výstup pro sluchátka
1x Vstup pro mikrofon
1x Konektor pro napájení
1x RJ-45

Příslušenství:
Brašna

Operační systém:
Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit

Napájení:
Li-Ion baterie, 6 článků
Výdrž až 3,5 hodiny

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro HP 625 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP 625.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací