Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO

Zobrazit katalog
Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO
4,2 11 hodnocení
Joystick
Kód:  MH245 Prod. číslo:  942-000005 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO Prodej skončil

Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO

Joystick s otočnou rukojetí a s vysoce moderním designem vám zaručí větší výkon a pohodlí ve všech herních situacích. Ovládací zařízení WingMan Extreme Digital 3D PRO Vám umožní provádět letecké manévry nebo střílet při vzdušném souboji. Naprogramováním 12 tlačítek lze snadno vybírat zvolené zbraně a pálit. Čtyři ze sedmi programovatelných tlačítek jsou umístěny na rukojeti, dvě na podstavci a jedno na vypínači. Tlačítka na rukojeti a osmisměrný kloboučkový přepínač pohledu jsou pohodlně dosažitelná palcem. Stabilní podstavec zvýší pohodlné ovládání. Je zapotřebí USB připojení.

Logitech je s ročním obratem kolem 1,8 miliardy dolarů největším světovým výrobcem počítačových periférií. Své produkty – počítačové myši a klávesnice, produkty umožňující komunikaci po internetu, přehrávání hudby, domácí digitální zábavu a bezdrátové zařízení prodává ve sto zemích světa. Ve více než třiceti zemích přitom zaměstnává přes 7 200 zaměstnanců. 

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wingman Extreme Digital 3D PRO.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací