Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér

Zobrazit katalog
Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér
4,7 159 hodnocení
Paměťová karta čtení až 30MB/s, zápis až 10MB/s
Kód:  DU007i6 Prod. číslo:  SDC10/4GB Stránky výrobce
Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér Prodej skončil

Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér

Zakoupili jste si v poslední době moderní chytrý telefon, tablet, digitální fotoaparát nebo kameru a chcete efektivně rozšířit jejich kapacitu? S paměťovými kartami Kingston to není žádný problém. Život je dost krátký na to, abyste jeho většinu promarnili čekáním na dokončení kopírování fotografií, hudby nebo filmů z paměťové karty a naopak. Právě proto jsou ideální volbou pro rozšíření kapacity vašich mobilních zařízení právě paměťové karty Kingston Micro SDHC.
 

Rychlá práce s daty


Vysoké přenosové rychlosti patřící k nejvyšším mezi miniaturními Micro SDHC kartami - to je jedna z hlavních předností paměťových karet Kingston.

Díky splnění specifikací Třídy 10 přenesete i větší množství dat, jako jsou fotografie či videonahrávky, hry, filmy nebo celé hudební kolekce, během několika málo okamžiků, a můžete se tak věnovat mnohem zábavnějším a příjemnějším věcem, než je čekání.
 

Kvalita a spolehlivost


Společně s kartou dostanete v balení také praktickou redukci na klasický SD formát, takže kartu k počítači snadno připojíte například pomocí standardní čtečky karet.

Stejně tak jako všechny ostatní produkty firmy Kingston byly i paměťové karty Micro SDHC pečlivě testovány, vynikají vysokou spolehlivostí a výrobce na ně poskytuje doživotní záruku.


Parametry a specifikace:

Typ:
Micro SDHC (TransFlash)

Kapacita:
4 GB

Garantovaná přenosová rychlost: 
10 MB/s (Class 10)

Rozměry:
15 x 11 x 1 mm

Hmotnost:
1,4 g

Obsah balení:
Micro SDHC karta
SD adaptér
Přečíst více

Důležité upozornění: Před nákupem si prosím ověřte v manuálu svého přístroje, zda podporuje vámi vybraný typ a kapacitu paměťové karty

Parametry a specifikace

Kapacita úložiště (HDD + SSD)
4 GB Hotovo!
Rychlost čtení
10 MB/s Hotovo!
Rychlost zápisu
10 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiště (HDD + SSD)
4 GB Hotovo!

Rychlost čtení a zápisu

Rychlost čtení
10 MB/s Hotovo!
Rychlost zápisu
10 MB/s Hotovo!

Rychlostní kategorie

Speed Class
Class 10 Hotovo!
Více parametrů

Kingston Technology je americká společnost zaměřující se na výrobu periférií k výpočetní technice. Historie společnosti se začíná psát v roce 1987. Založena byla Johnem Tu a Davidem Sun, kteří se přistěhovali z Tchaj-wanu. Těžiště produktů Kingston nalezneme v zařízeních určených k ukládání dat - USB flash disky počínaje a HDD a SSD disky konče. Ve výrobě pamětí DRAM je dokonce nejvýznamnějším výrobcem vůbec.

Poznámka:



Všechny kamery do auta ve zpětném zrcátku, duální kamery do auta, a kamery do auta s GPS.

Všechny kamery na motorku a couvací kamery do auta.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Micro SDHC 4GB Class 10 + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 4GB Class 10 + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC 4GB Class 10 + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston MicroSDHC 4GB Class 10 + SD adaptér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací