AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

Zobrazit katalog
Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
4,6 74 hodnocení
Tablet - MediaTek MT8121 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 7" 1280x800 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, baterie 3450mAh, Google Android 4.2
Kód:  NT210c4g Prod. číslo:  59410462 Stránky výrobce

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

Tablet Lenovo IdeaPad A7-50 se 7" displejem je další zajímavý model řady A, který zaujme především bohatou výbavou a více než příznivou cenou. Design těla laděný do tmavě modré barvy upoutá pozornost na první pohled. Neméně zajímavá je hardwarová výbava. V čele stojí čtyřjádrový procesor MediaTek taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, jehož činnost je podpořena operační pamětí s kapacitou 1 GB. Operační systém Google Android 4.2 tedy poběží velice svižně, stejně jako ostatní aplikace a hry, které můžete instalovat z bohaté databáze Google Play. Jako úložiště pro data poslouží disk s kapacitou 16 GB.

Kvalitní dotykový displej s úhlopříčkou 7" je založen na technologii IPS, která se pyšní téměř neomezenými pozorovacími úhly. Rozlišení 1280x800 pixelů naznačuje, že se jedná o displej s poměrem stran 16:10 a díky vysokému počtu obrazových bodů si užijete jemné detaily při sledování filmů, hraní her, ale i při brouzdání na internetu.

Ve výbavě potěší i WiFi pro připojení k internetu. Při komunikaci s přáteli oceníte webkameru s vysokým rozlišením 2 MPx. Druhá kamera nabízí 5 milionů obrazových bodů pro pořizování fotografií. Nechybí ani technologie Bluetooth, pomocí kterého tablet snadno spárujete s dalšími mobilními zařízeními nebo i bezdrátovými sluchátky. IdeaTab A3500 bude skvělým společníkem nejen doma, ale i na cestách, kde vás nenechá bloudit díky GPS navigaci.

Doplňující informace:

Grafika:
Integrovaná PowerVR SX5XT Graphics

Audio:
Podpora Dolby Audio, 2x stereo reproduktor

Komunikace:
Bluetooth 4.0

Síť:
WiFi 802.11 b/g/n

Baterie:
1článek Li-Po, 3450mAh
Výdrž baterie: až 8 hod při práci přes WiFi nebo až 6 hod. přehrávání videa, Stand-By minimálně 2 týdny

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Chtěla bych vědět ,zda u tohoto tabletu k provozu GPS musí být připojení na internet.

Diskuze a poradna k Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
Příslušenství pro Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A7-50 Midnight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A7-50 Midnight Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací