Vyhraj lístky na EURO 2024

Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2

Zobrazit katalog
Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2
Fotobrašna
Kód:  MA701t Prod. číslo:  MA MB MA-S-A2 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2 Prodej skončil

Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2

Tato univerzální brašna na fotoaparát je skvěle navržena tak, aby se do vnitřního prostoru vešlo i příslušenství k vašemu fotoaparátu nebo kameře. Poskytuje maximální ochranu a rychlý top-přístup k zařízení uvnitř.

Profesionální brašna obsahuje lehké a odolné tkaniny a díky tomu poskytuje maximální ochranu vašeho přístroje. Vnitřní prostor je nakonfigurován pro DSLR se standartním objektivem 70 - 200 plus další příslušenství. Po stranách jsou další kapsy pro různé pomůcky a osobní věci. Brašna obsahuje i pláštěnku proti dešti a slunci. Dále určitě oceníte i nastavitelný polstrovaný ramenní popruh.

Specifikace:

  • vnější rozměry (v x š x h): 31 x 18 x 25 cm
  • vnitřní rozměry: 30 x 16,5 x 24 cm
  • hmotnost: 0.95 kg
  • barva: černá

Poznámka:
» Všechny fotobrašny

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manfrotto Advanced Active Sling 2 MB MA-S-A2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací