Dvouletá záruka pro firmy Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Razer Kraken Forged Edition

Zobrazit katalog
Razer Kraken Forged Edition
2,5 2 hodnocení
Sluchátka frekvenční rozsah 20Hz-20.000KHz, Impedance 32ohm, citlivost 100dB, 40mm neodymové magnety, 3.5mm jack, kovové
Kód:  MR069i6c1k2 Prod. číslo:  RZ13-01080100-R3M1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Razer Kraken Forged Edition

Exkluzivní model Razer Kraken Forged Edition

Vysoká kvalita zvuku, odolnost, komfort – tak se dají charakterizovat sluchátka Razer Kraken Forged Edition. Jsou navržena pro náročné počítačové hráče i pro poslech hudby. Charakteristickým designovým prvkem jsou kryty sluchátek vyrobené z broušeného hliníku. Polštářky z kvalitní koženky garantují pohodlí i při mnohahodinovém nošení.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Razer Kraken Forged Edition

Razer Kraken Forged Edition

Garance maximálně čistého zvuku

Uzavřená konstrukce sluchátek vás izoluje od okolního hluku pro maximální zážitek z hraní. O čistý zvuk s výraznými basy se starají dva výkonné měniče s průměrem 40 mm vybavené neodymiovými magnety.


Prémiový model s plným příslušenstvím

Sluchátka Kraken Forged Edition vynikají i po praktické stránce. Standardní audio kabel zakončený 3,5mm jackem je odpojitelný. Můžete jej vyměnit za dodávaný kabel s mikrofonem pro hands-free telefonování nebo hlasovou komunikaci ve hrách. Součástí balení je i redukce na 6,35mm jack a pevné pouzdro na přenášení sluchátek.

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Vyměnitelný kabel

Vyměnitelný kabel

Parametry a specifikace

Barva
Stříbrná Hotovo!

Barva

Barva
Stříbrná Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Mají virtuální zvukovou kartu?

Má 7.1 zvuk?

Diskuze a poradna k Razer Kraken Forged Edition
Příslušenství pro Razer Kraken Forged Edition Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Kraken Forged Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken Beschläge Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken Beschläge Ausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken kovácsolt Edition.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací