Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC

Zobrazit katalog
Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC
3,8 14 hodnocení
Joystick
Kód:  MH734p Prod. číslo:  PS40 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC Prodej skončil

Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC

Žhavá novinka na poli joysticků od špičkové firmy Saitek. AVIATOR je, jak název napovídá, určen k ovládání leteckých simulátorových her na Sony Playstation 3 a PC. Lze od něj očekávat vše co je třeba k perfektním leteckým zážitkům. Je designován ve vojenském stylu, obsahuje spoušť s extrémně krátkou odezvou, 8-směrný kloboučkový přepínač a odpalovač raket s bezpečnostním krytem. Hlavním lákadlem je však novinka v podání dvou škrtících klapek pro ovládání motorů, což znamená že letadlo lze kvalitněji ovládat jak za letu i při přistávání. Samozřejmostí je blokace dvou motorů do jednoho, pro případ pilotování jednomotorového letadla.

Hlavní vlastnosti:
Vhodné pro PlayStation 3 a PC
Spoušť rychlé střílení
Spoušť raket
8-směrný kloboučkový přepínač
4 páčky na základně joysticku (dvoupolohové což znamená 8 funkcí)
Funkce otáčení 3D twist pro přesné řízení
Pružinový mechanismus
Nastavitelný pro leváky i praváky
3-polohový volič herních režimů
2 škrtící klapky
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Saitek AVIATOR PlayStation 3 a PC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací