AD homeoffice Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White

Zobrazit katalog
Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White
4,3 56 hodnocení
Mobilní telefon 3.14" 240x320, fotoaparát 3mpx, GPS, WiFi, 3G, FM, microSD, micro USB, Bluetooth 3.0, Android 2.3, Dual SIM
Kód:  RS155p Prod. číslo:  GT-S6102UWAXEZ Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White Prodej skončil

Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White

Malý a lehký mobilní telefon s operačním systémem Android a funkcí DUAL SIM, která mu umožňuje současně obsluhovat dvě aktivní SIM karty. To je výborné pro uživatele, kteří až doposud všude museli nosit dva mobilní telefony, např. soukromý a služební. Nyní budou moci veškeré hovory, textové zprávy i další agendu vyřizovat prostřednictvím jednoho jediného přístroje.

Telefon Samsung Galaxy Y DUOS se může pochlubit dotykovým displejem o úhlopříčce 3,14 palců, rychlým procesorem s frekvencí 832 MHz, dostatečnou uživatelskou pamětí rozšiřitelnou paměťovými kartami, fotoaparátem, rádiem, vestavěnou GPS navigací, bezdrátovými sítěmi Wi-Fi nebo technologií Bluetooth pro připojení bezdrátových sluchátek a dalšího příslušenství.

Velkou výhodou operačního systému Android je množství funkcí v základní výbavě (multimediální přehrávače, internetový prohlížeč, e-mail, Gmail, YouTube, mapy apod.) a existencí obrovského množství aplikací a her, které je možné stáhnout nebo nakoupit z elektronického obchodu Google Play dostupného přímo z nabídky přístroje. Paměťová karta je součástí balení.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
3 Mpx Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
0,83 GHz (832 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 2.3 Gingerbread Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Y Duos (S6102) Pure White.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací