Dvouletá záruka pro firmy PET

Samsung Galaxy Fame (S6810) White

Zobrazit katalog
Samsung Galaxy Fame (S6810) White
3,9 21 hodnocení
Mobilní telefon 3.5" 320x480 TFT, RAM 512MB, interní paměť 4GB, fotoaparát 5mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1.2
Kód:  RS161a Prod. číslo:  GT-S6810PWNETL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung Galaxy Fame (S6810) White


Kompaktní, elegantní, výkonný a celou řadou skvělých funkcí vybavený chytrý telefon od Samsungu vám obstará nikdy nekončící zábavu. Velký 3,5" displej vévodí čelní straně telefonu, je ideální pro všechny druhy aktivit. Ať už budete surfovat internetem, sledovat filmy nebo například hrát hry, vždy budete příjemně překvapeni výkonem 1Ghz procesoru smartphonu. Za velmi zajímavou cenu ale získáte mnohem víc. Nechybí navigační GPS čip, bezdrátová Wi-Fi, Bluetooth, NFC ani čtečka microSD karet pro rozšíření vnitřní kapacity. Výbavu završuje oblíbený operační systém Google Android ve verzi 4.1, který je plný novinek a skvělých vylepšení.



 

Vybaven ve všech směrech


Nenechte se nijak omezovat a využívejte funkce opravdu naplno. Za svižnou práci s telefonem zodpovídá procesor architektury Cortex A9 taktovaný na 1 GHz. Díky němu je prohlížení internetových stránek plynulé, fotky si prohlédnete bez zbytečného čekání a spouštění aplikací je otázkou chvilky. Součástí procesoru je i grafické jádro, které má na starost akceleraci grafického prostředí systému Android a umožní vám i hraní her, kterých na portálu Google Play naleznete tisíce - většina z nich je zcela zdarma. Tenhle telefon vás jednoduše vtáhne do světa multimédií a přinese nevšední zážitky.

 







Promítání displeje


Samsung Galaxy Fame není určený pouze pro zábavu. Když přijde čas na práci, je připraven vám nabídnout velice zajímavou funkci změny displeje. Ta spočívá v přenosu obrazu, který vidíte na displeji, například na externí projektor. Budete-li mít prezentaci ve firmě nebo ve škole, není potřeba všechny soubory kopírovat na flash disk a následně na počítač. Data lze přesunout do telefonu a pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi jednoduše promítnout. Posouvat jednotlivé slidy prezentace pak můžete pohodlně přímo z telefonu. Rychle a pohodlně.









 

Ovládání pohybem


Samsung Galaxy Fame lze, kromě klasického dotykového displeje, ovládat také pomocí nejrůznějších pohybů. Veškerá gesta jsou velice snadná a pomohou vám pohodlně a rychle učinit požadovaný úkon. Volá vám někdo, komu to zrovna nemůžete nebo nechcete zvednout? Stačí telefon obrátit displejem dolů a položit na jakoukoliv plochu. Vypnou se tím vyzváněcí tóny a vy tak nebudete rušeni. Po opětovném zvednutí telefonu uvidíte pouze ztracené volání, zvuková nastavení se vrátí na původní hodnotu.






GameHub, Cloud a ChatON


Získejte přístup ke spoustě her vyvíjených exkluzivně pro hardware mobilních telefonů Samsung. Naplno tak využijete potenciál svého telefonu a užijete si vizuálně pokročilé zábavy kdekoliv na cestách. Pomocí cloudového úložiště budete mít zařízení plně synchronizované. Ke svému obsahu máte s připojením k internetu přístup prakticky odkudkoliv. Pomocí programu ChatON můžete komunikovat mezi vašimi mobilními telefony. Posílejte neomezené množství zpráv, sdílejte obrázky, hudbu či videa s vašimi přáteli po celém světě.









Přenos dotykem


Přenášejte veškerá data a sdílejte obsah mezi ostatními mobilními telefony s podporou NFC (Near Field Communication). Funkce S Beam vám umožní odeslat přesně to, co právě vidíte na obrazovce do druhého telefonu. Ať si prohlížíte webovou stránku, obrázek nebo video - zařízení přiložíte k sobě a vše se odešle. NFC je také možné používat pro bezkontaktní platby. Přístroj stačí přiložit ke snímacímu zařízení a platba bude provedena bez zdlouhavého procesu vytahování platební karty. Mobilní telefon Samsung Galaxy Fame je vskutku nabitý funkcemi a nepřestane vás překvapovat ani dlouhou dobu po jeho zakoupení.



 

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung Galaxy Fame (S6810) White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Fame (S6810) White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Fame (S6810) White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací