Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AlzaBoxy Q1 Dvouletá záruka pro firmy

Samsung SE-208GB modrá

Zobrazit katalog
Samsung SE-208GB modrá
4,7 21 hodnocení
Externí vypalovačka - DVD±R 8x, DVD+R9 6x, DVD-R DL 6x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RAM 5x, USB 2.0, napájení z USB, retail
Kód:  GT422e8b Prod. číslo:  SE-208GB/RSLDE Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung SE-208GB modrá

Moderní, tenká a rychlá externí mechanika od renomované značky Samsung s označením SE-208GB. Je ideální jako příslušenství k jakýmkoliv notebookům či malým stolním počítačům bez interní mechaniky. Mechanika se jednoduše připojí skrze klasické USB 2.0 rozhraní, s jehož pomocí se zajišťuje datový přenos i napájení. Nepotřebujete tedy žádný napájecí adaptér a jste dokonale mobilní. Vypalovačka je kompatibilní se všemi hlavními operačními systémy.

Mechanika je výjimečná svou inovativní AV konektivitou. Ta zajišťuje možnost přehrávání hudby, videa a fotografií na vaší televizi nebo tabletu. Pro pravidelné zálohování dat i pouhými přírůstky či pro časté přenášení dat využijete podpory v DVD-RAM formátu. Samozřejmostí je zápis na běžné CD-R nebo CD-RW disky. Mechanika je dodávána v retailovém balení obsahující software pro vypalování médií.

Parametry a specifikace:

Rychlosti zápisu:

  • 8× DVD±R, 6× DVD±R9 (Double Layer)
  • 8× DVD+RW, 6× DVD-RW
  • 5× DVD-RAM
  • 24× CD-R, 24× CD-RW

Rychlost čtení:

  • 5× DVD-RAM
  • 8× DVD
  • 24× CD 

Vyrovnávací paměť:
704 KB

Přístupová doba (náhodně):
CD/DVD 210 ms/220 ms

Rozhraní:
USB 2.0 (data + napájení)
USB 1.1 kompatibilní

Rozměry:
148 × 143 × 14,4 mm

Hmotnost:
208 g

Barva:
modrá

Přečíst více
  • Vypalovačky podporují i nižší rychlost zápisu dat. V popisu se uvádí většinou pouze maximální možná rychlost.

Parametry a specifikace

Formát
DVD, CD Hotovo!

Optické mechaniky

Formát
DVD, CD Hotovo!

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung SE-208GB modrá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SE-208GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SE-208 GB blau + Software. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SE-208 GB blau + Software. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SE-208 gigabájt kék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací