Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nechte se unést kvalitním zvukem Denon

Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená

Zobrazit katalog
Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená
4,4 66 hodnocení
Sluchátka se zabudovaným in-line mikrofonem
Kód:  KK005v6 Prod. číslo:  S2IKDY-010 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená Prodej skončil

Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená

INK'D 2.0 jsou, jak již název napovídá, druhou generací vysoce kvalitních sluchátek Skullcandy, která se díky svému neotřelému designu jistě stanou vaším oblíbeným módním doplňkem. Zlepšení se dočkala hlavně zvuková stránka, jelikož sluchátka využívají technologii Supreme Sound, která přináší skvěle znějící vokály, perfektní výšky a nadupané basy. Příjemným vylepšením je také odolnost kabelu i samotných sluchátek - k jejich výrobě jsou totiž nyní používány kvalitnější materiály, jež zaručují dlouhou životnost. V balení poté naleznete 3 velikosti silikonových špuntů, které spolehlivě snižují vnější hluk pro co nejlepší požitek z hudby.

Tento model navíc disponuje zabudovaným in-line mikrofonem s technologií Mic1, jež kromě ovládání přehrávače hudby dovoluje také přijímat a pokládat hovory na vašem telefonu. Skullcandy INK'D 2.0 jsou kompatibilní se zařízeními Apple iPhone/iPod/iPad a Blackberry. Při použití speciálního adaptéru poté i s vybranými telefony značek Nokia, LG, Samsung a Sony Ericsson.
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy INK'D 2.0 čierno-červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy INK'D 2.0 schwarz und rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy INK'D 2.0 schwarz und rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy INK'D 2.0 černo-červená.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací