PET Aplikace

Sony CyberShot DSC-W310B černý

Zobrazit katalog
Sony CyberShot DSC-W310B černý
Digitální fotoaparát CCD 12 Mpx, 4x zoom Carl Zeiss, 2.7" LCD, Li-Ion, MS PRO duo, stabilizátor obrazu
Kód:  OS102h1 Prod. číslo:  DSCW310B.CEE8 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sony CyberShot DSC-W310B černý Prodej skončil

Sony CyberShot DSC-W310B černý

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sony CyberShot DSC-W310B černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CyberShot DSC-W310B černý . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-W310B černý . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CyberShot DSC-W310B černý . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-W310B černý .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací