AD homeoffice Dvouletá záruka pro firmy

SONY HDR-AS15/B

Zobrazit katalog
SONY HDR-AS15/B
4,0 12 hodnocení
Kamera vhodná pro extrémní sporty - ActionCam, 1080p, SlowMotion 2x a 4x, SPK-AS1 voděodolná (60m), 11 Mpx, Li-Ion 1240mAh, WiFi, stabilizace obrazu
Kód:  OT101hd Prod. číslo:  HDRAS15B.CEN Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SONY HDR-AS15/B

Nadstandardně odolná Full HD videokamera se stabilizátorem obrazu SteadyShot a funkcí Wi-Fi. Byla speciálně zkonstruována tak, aby dokázala zachytávat vaše zážitky z extrémních sportů, potápění, outdoorových aktivit a jiných dobrodružství, kde by standardní kamery „lapaly po dechu a nevyhnuly se zranění“.

Začíná filmovat tam, kde ostatní končí


Ať se s kamerou vydáte na „projížďku“ po kamenitém srázu na horském kole, sjedete s ní divokou vodu na kajaku nebo ji pořádně vyvětráte při volném pádu při seskoku s padákem, vždy se můžete těšit na krásný záznam ve vysokém rozlišení i za nedostatečných světelných podmínek. A výkonný objektiv Carl Zeiss snímá v mimořádně širokoúhlém záběru 170°, takže vám nic neunikne!

Nezná strach z vody


Noříte se hluboko? Toužíte si uchovat vzpomínky na podmořský svět? Žádný problém, Sony Action Cam vám vyhoví i v tomto případě! Součástí balení je pouzdro voděodolné až do hloubky 60 m. Přibalte příslušenství umožňující natáčení handsfree a máte videokameru, kterou můžete vzít kamkoli.

Vytváří dokonalý obraz


S roztřesenými záznamy se můžete rozloučit – v kameře je přítomna stabilizace obrazu SteadyShot. Zajistí plynulý obraz i v náročných podmínkách. Můžete vybírat z pěti režimů záznamu, například Full HD a zpomaleného HD, které pořizuje 120 snímků za sekundu a umožňuje přehrát dění čtyřikrát pomaleji.

Bude stále s vámi


Ke kameře máte možnost dokoupení volitelného příslušenství. To vám umožní kameru připevnit na cyklistickou nebo lyžařskou helmu, na řídítka vašeho horského speciálu, nad blatník automobilu nebo jen na holou hlavu pomocí speciální čelenky. Její váhy se opravdu nebojte. 65 gramů (bez pásky a baterie) ani nepocítíte.
Parametry a specifikace

Snímač:

Typ: CMOS Exmor R Velikost: 1/2,3" (7,77 mm)
Celkový počet bodů: 16,8 Mpx
Efektivní počet bodů (video): 11,9 Mpx
Efektivní počet bodů (fotografie): 2 Mpx
Rychlost závěrky: 1/30 - 1/10 000

Objektiv:
Typ: Carl Zeiss Tessar
Světelnost: F 2,8
Ohnisková vzdálenost: 2,5 mm
Ohnisková vzdálenost (přepočtená na 35 mm): 15,3 mm

Stabilizace obrazu:
Elektronická SteadyShot

Záznamová média:
Memory Stick Micro (Mark 2) / paměťová karta
Micro SD / SDHC (třída 4 nebo vyšší)

Video záznam:
Rozlišení: 1920 x 1080/30P (HQ), 1280 x 720/30P
(STD, ZPOMAL., SUPER ZPOMAL.), 680 x 480/30P (VGA)
Formát: MPEG-4 AVC/H.264

Foto záznam:
Rozlišení: 1920 x 1080
Formát: JPEG

Audio záznam:
MPEG-4 AAC-LC, 2 kanály

Rozhraní:
1x Micro HDMI výstup
1x konektor pro mikrofon
1x microUSB 2.0 (konektor typu B)

Napájení:
Typ: Lithium-Ion
Kapacita: 1240 mAh

Rozměry:
24,5 x 47 x 82 mm (Š x V x H)

Hmotnost:
65 g (bez baterie a pásky)

Dodávané příslušenství:
Dobíjecí amumulátor NP-BX1
Voděodolné pouzdro
Lepicí držák
microUSB kabel

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro SONY HDR-AS15/B Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONY HDR-AS15/B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SONY HDR-AS15/B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SONY HDR-AS15/B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SONY HDR-AS15/B.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací