Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

TP-LINK TL-WR702N

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-WR702N
4,4 80 hodnocení
WiFi router miniaturní, přenosný, s funkcí klient, 802.11b/g/n až 150Mbps, napájení micro USB, 1x LAN
Kód:  TP643 Prod. číslo:  TL-WR702N Stránky výrobce

TP-LINK TL-WR702N

Miniaturní Wi-Fi router pro všechny uživatele, kteří často cestují a preferují bezdrátové připojení do sítě. Opravdu miniaturní rozměry routeru zajistily první místo, co se velikost týče, a skvěle tak zapadne do kapsy, do batůžku nebo pracovní tašky. Spousta možností optimalizací síťového připojení bez omezení uživatele a pokročilé způsoby šifrování vám poskytnou maximální komfort i bezpečí. Vezměte si s sebou na cesty router TL-WR702N a užívejte si bezdrátového spojení se světem.
 

Kompaktní a přenosný


Router TL-WR702N je aktuálně nejmenší router na světě a velice snadno se navíc používá. Jediné, co potřebujete před začátkem používání provést, je připojit hotelový WAN kabel do příslušného portu a zadat defaultní heslo pro instantní vytvoření bezdrátového hot-spotu ve vašem pokoji. Získáte tak maximální svobodu a pohodlí při práci.
 

Stále ONLINE


Další z předností tohoto úžasného miniaturního routeru je bezpochyby Micro USB port, pomocí než lze router nabíjet přes externí napájecí adaptér nebo připojením k vašemu počítači. Jste-li na cestách, není nic jednoduššího, než router pomocí USB kabelu připojit k notebooku a podělit se o internetové připojení se všemi kamarády a blízkými.

Široké využití


Bezdrátový miniaturní router TL-WR702N dokáže nahradit mnoho dalších zařízení a stává se tak z něj všestranný společník. Dokáže vám posloužit kromě klasického routeru také jako přístupový bod, most, klient nebo opakovač a poskytnout vám tak mnoho možností jeho síťového využití. Na své kompaktní rozměry má toho router opravdu hodně co nabídnout a dokáže splnit i náročnější požadavky.

Špičkové zabezpečení


Buďte si vždy absolutně jisti, že je vaše bezdrátová síť bezpečná a nehrozí žádný útok zvenčí. Díky WPA-PSK/WPA2-PSK šifrování zůstanou vaše citlivá data a údaje v bezpečí a vy se můžete naplno věnovat pouze práci. Co však činí tento nano router ještě silnějším, je jeho funkce pro předšifrování, kdy automaticky vytvoří síť s jejím SSID a přidá jí heslo pro maximální bezpečnost všech uživatelů.


Parametry a specifikace:

Standard:
802.11b/g/n (až 150 Mbps)

Operační mód:
AP, Klient, Router

Zabezpečení:
WEP, WPA, WPA2

Funkce:
QoS
DMZ
Virtual server
UPnP
Port Triggering
VPN Pass-Through PPTP
L2TP

Rozhraní:
1x RJ-45 (WAN)
1x Micro USB

Rozměry:
57 x 57 x 18 mm

Balení:
Napájecí adaptér
USB kabel
Ethernet kabel
Příručka
Přečíst více
  • Vhodným způsobem jak rozšířit dosah WiFi sítě je použití tzv. extenderu.

Parametry a specifikace

Standardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rychlost WiFi přenosu
150 Mb/s Hotovo!
LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Standardy a frekvence

Standardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rychlost

Rychlost WiFi přenosu
150 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro TP-LINK TL-WR702N Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TL-WR702N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR702N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR702N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WR702N.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací