Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless

Zobrazit katalog
3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless
5 1 hodnocení
Myš - bezdrátová, 3D myš, symetrická, připojení skrze USB, na USB baterie, velikost L, 15 tlačítek, bez kolečka, jednobarevné podsvícení, rozměry 5,8 × 14,2 × 20,4 cm (V׊×H)
Kód:  CONE016 Prod. číslo:  3DX-700075 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless Prodej skončil

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

Špičková 3D navigace

Patentovaný a vytvořený pro profesionály senzor se šesti stupňů volnosti (6DoF) zaručuje pocít přirozené 3D navigace. 

Plynule posouvejte, přibližujte a otáčejte modely a kamerou. Snadno manipulujte s díly, sestavami a návrhy. Intuitivně zkoumejte a analizujte návrhy z libovolného úhlu. Je to tak blíyko, jako byste drželi váš 3D model ve své ruce.


Kompletní bezdrátová svoboda

Žádné další kabely. Žádná další omezení. SpaceMouse Pro Wireless poskytuje v reálném čase připojení k 3D obsahu s 3Dconnexion bezdrátovou technologii v pásmu 2,4 GHz.

SpaceMouse Pro Wireless může pracovat tři měsíce bez nabíjení. Kdy potřebujete doplnit energii, stačí připojit USB kabel a pokračovat v práci.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

O krok dále

Přiřaďte radiální nabídku složenou ze čtyř sekcí na libovolné tlačítko z 15 dostupných kláves SpaceMouse Pro Wireless. Tímto způsobem získáte přístup k mnoha nejčastěji používaným příkazům. 


Prvnotřídní ergonomie

SpaceMouse Pro Wireless má měkce potaženou opěrku ruky plné velikosti pro maximální pohodlí. Dokonalé umístění každého z 15 plně programovatelných tlačítek s dotekovou zpětnou vazbou maximalizuje efektivitu. To vše se dodává v odborně navrženém provedení z těch nejkvalitnějších součástek.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

3DxWare 10

3DxWare 10 umožňuje přizpůsobit a optimalizovat 3D myš od 3Dconnexion pro špičkový výkon. Snadno přizpůsobující se nastavení a tlačítka pro aplikaci vašich potřeb. Využijte nových zajímavých vlastností. Navrhujte, tvořte a navigujte odvážným novým způsobem. 


Flexibilní připojení

Buď připojte micro-USB přijímač přímo do vaší pracovní stanici, nebo použijte rozbočovač USB se dvěma porty (součást standardní výbavy). Díky možnosti výběru ze dvou USB kabelů, lze snadno připojit a dobíjet SpaceMouse Pro Wireless bez ohledu na provedení vašeho počítače.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse PRO

Technická podpora 3Dconnexion

V případě jakýchkoliv problémů můžete využít technickou podporu společnosti 3Dconnexion, která je v češtině. V případě dotazů lze také použít interaktivní formulář.


Parametry a specifikace

Šířka
14,2 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hloubka
20,4 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
14,2 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hloubka
20,4 cm Hotovo!

Připojení

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Tlačítka myši

Počet tlačítek
15× Hotovo!

Další vlastnosti myši

Podsvícení
Jednobarevné Hotovo!
Výdrž
3 měsíců Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
» Všechny myši pro leváky
» Všechny 3D myši
» Všechny bezdrátové myši

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

moc drahé

Diskuze a poradna k 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless
Příslušenství pro 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací