Magic Mouse

Zobrazit katalog
Magic Mouse
4,6 161 hodnocení
Myš bezdrátová
Kód:  TL235 Prod. číslo:  mb829zm/b Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Magic Mouse

Multidoteková extrémně plochá bezdrátová myš, díky které  se stane vaše práce s počítačem nebo notebookem mnohem příjemnější. Nebudete již mít nepřirozeně vylomené zápěstí, ruka se Vám tolik neunaví. Nová Magic Mouse podporuje tzv. swipe pomocí dvou prstů, podobně jako při scrollování můžete procházet různé knihovny, přepínat mezi obrázky nebo používat funkci Back a Forward ve Vašem webovém prohlížeči. Výhoda myši spočívá i v klikání, které probíhá běžným kliknutím, jak jste zvyklí, kdekoliv na ploše myši. Pravé kliknutí se provádí kliknutím v pravém horním rohu interakční plochy (pro leváky je možné přesunout do levého rohu). Posouváním prstu po ploše myši, lze scrollovat ve všech směrech, ne jen vertikálním. Myš, která i přes své malé rozměry perfektně padne i Vám, kteří máte větší ruce.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti:

Extrémně plochá myš
Spodní část tvoří broušený hliník a dvě kolejničky z tvrdého plastu
Vrchní plocha je plastová, potažená průhledným polykarbonátem

Minimální požadavky:
Mac OS X v10.5.8 nebo vyšší s Wireless OS Update 1.0

Barva:
Bílá

Obsah balení:
Myš Magic Mouse
2x AA baterie
Příručka

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Magic Mouse Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Magic Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magic Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magic Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: magic Mouse.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací