Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Dvouletá záruka pro firmy Dvouletá záruka pro firmy

Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" Light Grey

Zobrazit katalog
Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" Light Grey
Brašna na tablet vnitřní rozměry 19 x 24 x 0.9 cm
Kód:  GR840u1k Prod. číslo:  61D08002 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" Light Grey Prodej skončil

Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" Light Grey

Brašna HIP-STYLE #2 od společnosti Samsonite je vhodná pro každodenní použití. Produkt je vyveden v jednoduchém a čistém designu. K jeho vytvoření bylo užito kvalitního a odolného materiálu s dlouhou životností. Produkt poskytne svému uživateli úložné prostory o objemu 2,5 litru a vnitřních rozměrech 190 × 240 × 9 mm. Přední kapsa je vhodná k uschování mobilního telefonu, kreditní karty nebo klíčů. Větší zadní kapsa je opatřena o polstrovanou přihrádku sloužící k bezpečnému uschování tabletu o úhlopříčce až 9,7 palce. Tento prostor může být využíván také k transportu dalšího malého inventáře a je vybaven o praktický organizátor na tužky či vizitky. Obě kapsy jsou zipem uzavíratelné. 

Klíčové vlastnosti

  • Brašna ochrání váš tablet před poškozením
  • Úhlopříčka tabletu: až 9,7 palce
  • Vnější rozměry: 265 × 215 × 55 mm
  • Vnitřní rozměry: 190 × 240 × 9 mm
  • Materiál: nylon, polyuretan
  • Objem: 2,5 litru
  • Barva: šedá

Před objednáním prosím ověřte rozměry Vašeho notebooku, zda je pro něj Vámi vybraná brašna dostačující.

Samsonite je světovým lídrem v oblasti cestovních tašek, zavazadel a dalšího příslušenství. Založena byla společnost již roku 1910 ve spojených státech polskými emigranty. Ve svých produktech kombinuje líbivý styl s důrazem na maximální kvalitu a trvanlivost. Nabídka produktů je směřována jak pro potřeby běžných turistů, tak i každodenně cestujícím profesionálům. Je držitelem celé řady ocenění.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" Light Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" hellgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite HIP-STYLE #2 Flat Tablet Crossover 9.7" hellgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite HIP-style # 2 Lakás Tablet Crossover 9.7 "Világos szürke.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací