AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Atomic Pro Skintec + Bdg. 195 cm

Zobrazit katalog
Atomic Pro Skintec + Bdg. 195 cm
Běžecké lyže krojení 45-45-45, jádro Ultra High Densolite, délka 195cm
Kód:  SPTms0517 Prod. číslo:  884397249002 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Atomic Pro Skintec + Bdg. 195 cm Prodej skončil

Atomic Pro Skintec + Bdg. 195 cm

Chystáte se letošní zimu okusit kouzlo běžeckého lyžování a sháníte výbavu? Nebo vaše stávající lyže jsou už vysloužilé a hledáte něco nového? Atomic Pro Skintec jsou špičkové lyže určené pro vyznavače klasického stylu. Sportovní vykrojení a flexibilní špičky optimalizují výkon. Lyže disponují Skintec bezvoskovou technologií, která využívá mohérové pásy v odrazové zóně, které poskytují dokonalý odraz a rychlý skluz všech sněhových podmínkách a teplotách. Po opotřebení se dají mohérové pásy snadno vyměnit.

Klíčové vlastnosti

  • Bezvosková technologie Skintec Bonded Skin
  • Lyže se nemusejí voskovat
  • Mohérové pásy lze vyměnit
  • Špičkové vlastnosti za jakýchkoliv podmínek
  • Vázání součástí dodávky
  • Délka 195 cm

Zapomeňte na vosk

Unikátní technologie Skintec Bonded Skin výrazně zkracuje dobu přípravy. Díky této technologii již nebudete muset lyže voskovat – nebudete tak ztrácet čas odstraňováním starého vosku a nanášením nového. Čas na přípravu bude minimální. Jednoduše nazujete boty, zacvaknete je do lyží během několika minut už budete ve stopě. Odpadne vám také velmi složité a občas zrádné laborování ohledně výběru vosku, což je další ušetřený čas, mnohdy i vynaložené námahy. Tato technologie se také vyznačuje excelentní přilnavostí a kluznými vlastnostmi bez ohledu na to jaká je teplota a druh sněhu.

Doplňující informace:

Krojení:
45-45-45

Konstrukce:
Sport Skintec

Skluznice:
BI 4000 + Race Grinding

Jádro:
Ultra High Densolite

Grip:
Skintec Bonded Skin

Poznámka:
» Všechny běžecké lyže

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Atomic Pro Skintec + Bdg. 195 cm Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Atomic Pro Skintec + Bdg. veľ. 195. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Für Atomic Skintec + BDG. vel. 195. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Für Atomic Skintec + BDG. vel. 195. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atomic Skintec + BDG. vel. 195.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací