Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vysavače

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Typ vysavače
Bezsáčkový
(557)
Sáčkový
(218)
Robotický
(322)
Tyčový
(467)
Ruční (samostatný)
(127)
Typ povrchu
Všechny druhy podlah
(1074)
Koberce
(758)
Měkké povrchy
(324)
Čalounění
(389)
Určení
Pro alergiky
(411)
Na zvířecí chlupy
(524)
Antibakteriální
(231)
Typ úklidu
Vysávání
(931)
Vytírání
(367)
Mokré čištění
(391)
Suché čištění
(720)
Typ napájení
Aku
(845)
S kabelem
(496)
Mechanický
(20)
Typ filtru
High Efficiency filter
(79)
Mikrofiltr
(65)
Vodní filtr
(33)
Příkon
7,4 W
14000 W
-
Hlučnost
0 dB
96 dB
-
Objem
0 l
560 l
-
Hmotnost
0,12 kg
55 kg
-
Barva
Antracitová
(9)
Azurová
(2)
Béžová
(5)
Bílá
(371)
Bronzová
(8)
Černá
(549)
Černo-oranžová
(4)
Červená
(127)
Fialová
(34)
Grafit
(2)
Hnědá
(8)
Champagne
(3)
Kovová
(1)
Měděná
(3)
Metalická
(4)
Modrá
(181)
Nerez
(13)
Oranžová
(33)
Oranžovo-černá
(1)
Petrolejová
(1)
Písková
(1)
Průhledná
(1)
Purpurová
(1)
Rose gold
(1)
Růžová
(5)
Růžová zlatá
(1)
Stříbrná
(68)
Světle šedá
(5)
Šedá
(186)
Titanová
(2)
Tmavě šedá
(16)
Tyrkysová
(6)
Více barev
(23)
Vícebarevná
(1)
Vínová
(5)
Zelená
(59)
Zlatá
(23)
Žlutá
(52)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Vysavače patří mezi základní vybavení každé domácnosti, a to ať už máte dřevěné podlahy, nebo koberec. Při výběru se zaměřte především na to, k jakému účelu chcete vysavač využívat, zda požadujete model se sáčkem, nebo bez něj a na základní parametry. Potřebujete poradit? Přečtěte si více.

Pokračovat

Jaké vysavače naleznete v nabídce? Rozlišujeme 5 základních typů

Existují různé vysavače, které se liší způsobem vysávání, konstrukcí, převažujícím účelem a dalšími vlastnostmi.

  1. Klasické vysavače patří mezi nejrozšířenější typy. Vyznačují se konstrukcí na kolečkách a dlouhou sací hubicí, se kterou se dostanete všude. Klasický lux se hodí na úklid běžně znečištěné domácnosti.
  2. Ruční vysavače jsou výbornými pomocníky na rychlý úklid, protože si hravě poradí s vysátím různých drobečků, prachu či jiných menších nečistot. Ruční vysavač vám zajistí účinný a efektivní úklid.
  3. Tyčové vysavače jsou typické tenkou konstrukcí, se kterou je spojena obratnost a skladnost. Pokud tedy potřebujete vysávat menší plochy a těžko dostupná místa, pak jsou pro vás ideální právě vysavače tyčové.
  4. Robotické vysavače sice plně nenahradí manuální vysávání, ale o hodně jej oddálí, a tak jsou vhodné na pravidelnou údržbu celé domácnosti. Robotický vysavač využijete obzvlášť, pokud doma máte mazlíčka.
  5. Průmyslové vysavače se hodí především do průmyslových hal, dílen či na stavby, kde je potřeba vyšší výkon a odolnější konstrukce. Průmyslový vysavač si snadno poradí se štěrkem, pilinami, šponami, ale i bahnem.
  6. Víceúčelové vysavače si hravě poradí jak se suchými nečistotami, tak i s tekutinami, a to nejen z tvrdých podlah, ale i z koberce. V některých variantách dokonce zvládnou mytí oken či parní čištění.

klasický domácí vysavač
Klasický vysavač

tyčový a ruční mini vysavač
Tyčový a ruční vysavač

robotické mini vysavače
Robotický vysavač

průmyslové vysavače lux
Průmyslový vysavač

Potřebujete speciální vysavač na úklid konkrétních nečistot? Žádný problém

Vysavače podle užití potěší každého, kdo potřebuje vysavač na úklid konkrétních nečistot.

  • Vysavače na popel mívají hliníkovou trubici a odolnou kovovou nádobu, a to pro případ, že byste omylem vysáli žhavý popel. Vysavač na popel může být malý ke krbu, ale i velký do dílny, garáže či haly.
  • Vysavače na listí ocení každý vlastník zahrady. Listí se po vysátí rozdrtí a tento odpad se sbírá do vaku. Vysavač si nasadíte pomocí nastavitelného popruhu na rameno a můžete se vrhnout do vysávání.
  • Vysavače na zvířecí chlupy jsou vhodné pro majitele domácích mazlíčků. Tito pomocníci si snadno poradí s jakýmikoliv chlupy, a vy tak můžete udržovat váš domov v dokonalé čistotě.
  • Vysavače do auta jsou velmi kompaktní a poradí si s rychlým úklidem drobků, zvířecích chlupů a dalších nečistot v interiéru vozidla. Vysavač do auta je napájen buď z autozásuvky, nebo akumulátorem.
  • Vysavače na okna jsou výbornou alternativou ke klasickému ručnímu mytí. Fungují na principu vysávání špinavé vody, která tedy nikde nestéká. Vysavač na okna představuje snadné, rychlé a efektivní mytí oken.
  • Parní vysavače využívají k vysávání horkou páru, díky čemuž dochází k uvolňování i hloubkových nečistot, které jsou následně s přebytečnou vodou odsáty. Hodí se tak pro úklid větších ploch či specifických povrchů.
  • Vysavače do bazénu ocení každý, koho nebaví ruční vybírání nepořádku z bazénu. Tito pomocníci si snadno poradí se špínou i listím, které se nachází na hladině i dně bazénu, a to rychle a velmi snadno.
  • Vysavače na piliny se hodí především do dřevařského průmyslu, kde dochází k úniku velkých nečistot ve formě pilin a hoblin. Vysavač na piliny má odolnější konstrukci, která si poradí s ostrými a velkými kusy dřeva.

elektrický vysavač na popel
Vysavač na popel

malý vysavač listí
Vysavač na listí

lux vysavač na okna
Vysavač na okna

lux do bazénu
Bazénový vysavač

Bezsáčkový versus sáčkový vysavač – jaké jsou (ne)výhody jednotlivých typů?

Při výběru narazíte na možnost zvolit si bezsáčkový, nebo sáčkový vysavač se sáčkem na jedno, nebo více použití. Jaké jsou (ne)výhody jednotlivých typů?

Bezsáčkové vysavače

Bezsáčkové vysavače fungují tak, že jsou nečistoty vysávány do sběrné nádoby, nebo do vody. Pro alergiky, astmatiky či děti rozhodně doporučujeme spíše vodní vysavače, které jsou mnohem hygieničtější. Čím se liší vodní a cyklonové vysavače a jaké jsou obecné výhody bezsáčkových vysavačů?

  • Cyklonové vysavače jsou klasické vysavače, které fungují na principu rotace vzduchu v nádobce, která pomocí odstředivé síly uvolňuje i ty nejmenší částečky. Cyklonový vysavač však není příliš hygienický.
  • Vodní vysavače sbírají nečistoty do nádoby s vodou, kde se veškerá špína prakticky ihned rozpustí a poté ji pouze vylejete. Nevýhodou je menší sací výkon a nutnost častěji vylévat vodu.
  • Odpadá nutnost dokupovat sáčky.
  • Pyšní se stálým sacím výkon.
  • Jejich použití je ekologičtější.
  • Hodí se na mokré vysávání.
  • Vysypávání není příliš hygienické.
  • Musíte pravidelně myslet na čištění filtru.

Sáčkové vysavače

Sáčkové vysavače jsou méně ekologické. Jednorázové sáčky jsou nejhygieničtějším řešením, protože zároveň slouží jako filtry, a navíc nejste v kontaktu s prachem. Sáčky na více použití už nejsou tak ideální, protože při vysypávání přicházíte do styku s nečistotami, navíc při opakovaném používání ztrácí na kvalitě.

  • Sáčky slouží jako další filtrace.
  • Textilní nemusíte vysypávat vždy po vysávání.
  • V nabídce naleznete více modelů.
  • Není potřeba tak precizní údržba filtrů.
  • Musíte mít stále v zásobě sáčky.
  • Plný sáček snižuje výkon vysavače.

Nekupujte sáčky do vysavače naslepo, přečtěte si našeho průvodce výběrem sáčků.

Jaký objem sáčku či nádoby by měl mít lux?

Objem sběrné nádoby má každý lux poměrně odlišný. Obecně však platí, že větší objem umožňuje luxovat bez přerušení kvůli vyprazdňování nádoby či výměně sáčku. Objem sáčku však volte nejen podle velikosti prostor, ale také podle míry běžného znečištění koberců či podlahy a počtu členů domácnosti.

  • Sáčkové vysavače mívají větší objem. Do 50 m² využijete sáček o objemu 2–2,5 l a do 100 m² 3–4l sáček.
  • Bezsáčkové vysavače si vystačí s objemem nádoby 1,2–2 litry, protože se po každém vysátí vyprázdní.

Sací výkon a příkon – 2 základní parametry pro výkonný vysavač

Hledáte-li výkonný vysavač, začněte s tím, že si pohlídáte parametry, jako je sací výkon a příkon.

  1. Příkon vysavače se pohybuje od jednotek W až po 2 400 W a udává, kolik vysavač spotřebuje elektrické energie. Vyšší výkon tedy znamená vyšší spotřebu, ale na druhou stranu i lepší výkon.
  2. Sací výkon vysavače představuje cca 20–35 % příkonu a pohybuje se mezi 600 a 2 500 W. Samozřejmě záleží také na kvalitní konstrukci, díky které nebudou nečistoty nikde unikat.

Dostatečně dlouhý přívodní kabel u vysavače zajistí komfortní vysávání

Aby bylo vysávání co nejpohodlnější, myslete na dostatečně dlouhou přívodní šňůru – její délka se pohybuje od 1,5 do 12 m. Důležitější je však akční rádius, který udává dosah při maximálním využití kabelu – liší se od délky, protože se do něj započítává i tělo a trubice vysavače. Pohybuje se od 2 do 15 metrů.

Pro pohodlné vysávání je důležitá i hmotnost, která se odvíjí od konstrukce. Malé vysavače mohou mít pouhých 0,5 kg, ty průmyslové až 15 kg.

Vybíráte-li lux, energetický štítek obsahuje nejdůležitější informace

Vybíráte lux? Nejdůležitější informace naleznete na energetickém štítku, který je umístěn na vysavači.

  • Energetická třída udává poměr efektivity vysávání a spotřeby. Rozlišuje se třída A (A+, A++ a A+++) až G s tím, že třída A patří mezi nejúspornější. Vysavače se už v nízkých třídách příliš nevyskytují.
  • Roční spotřeba energie se pohybuje mezi 16–40 kWh. Jedná se o položku v řádech 100 Kč, ovšem pokud investujete do úspornějšího pomocníka, časem se vám tato investice vrátí.
  • Třída emise prachu udává, jak moc čistý vzduch vychází z vysavače ven. Kvalita filtrace se udává třídami A až G – nejúčinnější jsou vysavače ve třídě A, které zvládnou odfiltrovat 99,8 % prachu.
  • Účinnost vysávání podlahy/koberce patří mezi nejdůležitější parametry, protože ovlivňuje výsledek vysávání. Opět se rozlišují třídy A až G s tím, že u koberců budou tyto hodnoty většinou nižší.
  • Hlučnost ovlivňuje zejména pohodlnost užívání. V nabídce naleznete opravdu velmi tichý vysavač, jehož hodnoty se dle typu pohybují od 20 do 50 dB, ale také velmi hlasité modely přesahující 90 dB.

i

Nemáte prostor pro skladování? Pak si pořiďte malý vysavač

Pokud máte malý prostor, ve kterém se nenajde místo ke skladování většího spotřebiče, pořiďte si malý vysavač. Kompaktní rozměry automaticky neznamenají nižší sací výkon či jiné parametry. Stačí jen bedlivě sledovat energetický štítek a veškeré důležité parametry.

Kvalitní filtraci by měly mít i běžné domácí vysavače: Bývá 2, nebo 3stupňová

Chcete-li vysávat efektivně, tak se zaměřte na kvalitní filtraci, kterou by měly mít i běžné domácí vysavače. Pokud budou filtry nekvalitní, tak budete vysávat stejný prach stále dokola. Většinou se rozlišují tři stupně.

  1. Sáček skvěle funguje jako první filtr, který brání tomu, že se nečistoty dostanou do motoru.
  2. Vstupní filtr chrání taktéž motor vysavače a jeho výměna se doporučuje s každým novým sáčkem.
  3. Výstupní filtr je nejdůležitější. Stará se o to, aby se nečistoty nedostaly zpět do místnosti.
    • Vysavač s HEPA filtrem patří mezi nejpoužívanější a nejdokonalejší. Platí zde, že čím vyšší číslo je v názvu filtru, tím je lepší. Alternativou jsou také EPA filtry, které jsou rovněž vysoce účinné.
Skupina filtrů Třída filtrace Účinnost (v %)
EPA E 10 min. 85
EPA E 11 min. 95
EPA E 12 min. 99,5
HEPA H 13 min. 99,95
HEPA H 14 min. 99,995

A jak je to s nabíjením? V nabídce je jak elektrický vysavač, tak i akumulátorový

Akumulátorové vysavače mají baterii (akumulátor), který stačí nabít a poté můžete spotřebič po určitou dobu používat, a to bez nutnosti kabelu. Doba nabíjení se pohybuje v závislosti na modelu mezi 1–16 h, doba provozu pak 10–250 minut. Druhým typem je elektrický vysavač, tedy klasický model, který je napájen síťově.

Pokud se rozhodnete pro akumulátorový lux, je dobré mít v zásobě druhou baterii, kterou můžete využít v případě, že dojde k vybití v nevhodnou chvíli.

Příslušenství a přídavné nástavce na vysavač z něj dělají multifunkčního pomocníka

Příslušenství k vysavačům zahrnuje především papírové a textilní sáčky, náhradní filtry, baterie a vůně. Nedílnou součástí jsou však také přídavné nástavce na vysavač, se kterými dosáhnete maximální efektivity úklidu.

  • Turbokartáč je poháněný nasávaným vzduchem. Výborně zachytí zvířecí chlupy a vlasy z koberců.
  • Elektrický turbokartáč má vlastní motor, a proto se otáčí stálou rychlostí a s velkou silou.
  • Štěrbinová hubice si poradí s úzkými a špatně dostupnými místy, čímž dosáhnete perfektní čistoty.
  • Parketová hubice je šetrná a účinná volba na úklid parketových, dlaždicových či plovoucích podlah.
  • Hubice na čalounění je účinná při čištění autosedaček, sedacích souprav a dalšího čalouněného nábytku.
  • Kartáčový nástavec se hodí pro důkladné čištění koberců, jelikož se dostane hluboko na vláken.

i

Chcete ušetřit a zajímají vás tedy levné vysavače? V tom případě se podívejte do naší nabídky, kde naleznete jak sáčkové, tak i bezsáčkové vysavače v akci. Pokud si stále nevíte rady, přečtěte si našeho průvodce Jak vybrat vysavač.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Dyson V8 Skladem > 5 ks
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 40 min, doba nabíjení 5 h, HEPA filtr, plastová sběrná nádoba o objemu 0,54 l, ovládání na těle, regulace výkonu, rozměry 126 × 25 × 23 cm (V׊×H), hmotnost 2,5 kg, držák na zeď součástí balení, fialová a šedá barva
8 890,-

2.
Dyson V15s Detect Submarine Skladem > 5 ks
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na mokré čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4,5 h, příkon 660 W, plastová sběrná nádoba o objemu 0,76 l, ovládání na těle, LED kontrolky stavu nabití baterie a regulace výkonu, rozměry 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnost 3,8 kg, držák na zeď součástí balení, fialová, šedá a zlatá barva
23 490,-

3.
ETA Fenix 1233 90000 Skladem > 5 ks
Tyčový vysavač - aku, na koberce, lino, dřevěné podlahy a plovoucí podlahy, pro alergiky, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 40 min, doba nabíjení 5 h, HEPA filtr, hlučnost 78 dB, plastová sběrná nádoba o objemu 0,6 l, indikátor nabíjení a LED osvětlení, rozměry 109 × 25 cm (V×H), hmotnost 2,9 kg, držák na zeď, filtr a nástroj pro čištění kartáčů a filtrů součástí balení, modrá a šedá barva
2 999,-

Další nejprodávanější
1 444 položek
Naše značka TOP kvalita za super cenu
4,4
Siguro VH-Q610B TURBOVac Wet&Dry Pro
Ruční vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro vysávání suchých i mokrých povrchů a odstraňování zvířecích chlupů, filtr HEPA H12, vhodný pro alergiky, baterie Li-ion s kapacitou 2200 mAh, doba provozu 20 min, doba nabíjení 4,5 h, sací výkon 45 AW, příkon 150 W, hlučnost 78 dB, plastová sběrná nádoba o objemu 0,5 l, indikátor nabíjení, LED osvětlení, součástí bohaté příslušenství a nabíjecí stojánek, rozměry 12 × 13 × 42 cm, hmotnost 1kg, 3 roky záruka
Novinka
1 790,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_VH_Q610B
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
5,0
Philips Series 5000 Performer Active FC8578/09
Sáčkový vysavač - s kabelem, na všechny druhy podlah, pro alergiky a na zvířecí chlupy, na vysávání, mikrofiltr, hlučnost 77 dB, sběrná nádoba o objemu 4 l, hmotnost 6,89 kg, černá a více barev barva, vícebarevný
Cenová bomba
3 599,- Ušetříte 1 074,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: PHLscv22
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,8 32×
Dyson V8
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 40 min, doba nabíjení 5 h, HEPA filtr, plastová sběrná nádoba o objemu 0,54 l, ovládání na těle, regulace výkonu, rozměry 126 × 25 × 23 cm (V׊×H), hmotnost 2,5 kg, držák na zeď součástí balení, fialová a šedá barva
8 890,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYSTV839
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
5,0
Dyson V15 Detect Absolute Gold
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4,5 h, HEPA H13 filtr, plastová sběrná nádoba o objemu 0,76 l, ovládání na těle, LED displej a LED kontrolky stavu nabití baterie, rozměry 12,6 × 2,5 cm (V×H), hmotnost 3,1 kg, držák na zeď součástí balení, modrá a šedá barva
Zlevněno -4 %
18 290,- 18 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYStvy61
4,3
Siguro VD-G200W Swift Cleaner HEPA
Bezsáčkový vysavač - příkon 700 W, sací výkon 110 AW, max. hlučnost 80 dB, pěnový filtr, HEPA filtr H12 a omyvatelný filtr, objem nádobky na prach 2,5 l, displej, hlavní kartáč, štěrbinová hubice a malý kulatý kartáč, na suché čištění, pro všechny druhy podlah i pro interiér auta, délka kabelu 5 m, rozměry 305 × 247 × 363 mm, hmotnost 3,6 kg, 3 roky záruka
Super cena
1 799,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_VD_G200W
Roborock S8 černý - Robotický vysavač
Varianty
4,8 115×
Roborock S8 černý
Robotický vysavač s mopem - na všechny druhy podlah, na vysávání, omyvatelný filtr a EPA E11 filtr, senzor proti nárazu, pokračování úklidu po samostatném dobití, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů, předvolba místností k úklidu, funkce odloženého úklidu a časový rozvrh úklidu, měkčená kolečka a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, ovládání hlasem, mobilní aplikací, na těle, objem nádoby na prach 0,4 l, sběrná nádoba o objemu 0,4 l, 1 boční kartáč, překoná překážky do výšky 2 cm, LiDAR navigace, Li-ion baterie, doba provozu 180 min, hlučnost 68,5 dB, kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, příkon 69 W, rozměry 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnost 4,8 kg, akumulátor, nabíjecí adaptér, nabíjecí stanice a napájecí kabel součástí balení, černá barva
13 590,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROBRV514
Dyson V15s Detect Submarine - Tyčový vysavač Doručení na
prodejnu zdarma
4,9 23×
Dyson V15s Detect Submarine
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na mokré čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4,5 h, příkon 660 W, plastová sběrná nádoba o objemu 0,76 l, ovládání na těle, LED kontrolky stavu nabití baterie a regulace výkonu, rozměry 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnost 3,8 kg, držák na zeď součástí balení, fialová, šedá a zlatá barva
23 490,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYSTV073
Dyson Gen5detect Absolute - Tyčový vysavač
Doručení na
prodejnu zdarma
5,0 20×
Dyson Gen5detect Absolute
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 70 min, doba nabíjení 4,5 h, HEPA filtr, příkon 660 W, plastová sběrná nádoba o objemu 0,77 l, ovládání na těle, indikátor nabíjení, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupně výkonu, rozměry 128 × 28 × 25 cm (V׊×H), hmotnost 3,5 kg, fialová a šedá barva
Zlevněno -6 %
20 290,- 21 690,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYStv23
4,6 50×
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotický vysavač s mopem - pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, sáčkový, víceúčelový a vodní, na všechny druhy podlah, na vysávání, suché čištění, mokré čištění, bavlněný filtr, senzor proti nárazu, automatické vysypání, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů, přizpůsobení povrchu podlahy, detekce znečištěných míst, funkce odloženého úklidu a časový rozvrh úklidu, dálkové ovládání, indikátor nabíjení, indikátor plného koše, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupně výkonu, regulace výkonu, třístupňový čisticí systém a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, ovládání mobilní aplikací, na těle, objem nádoby na prach 3,5 l, plastová sběrná nádoba o objemu 2 l, 3 boční kartáče, překoná překážky do výšky 5 cm, laserová a kamerová navigace, AC motor, Li-ion baterie, doba provozu 120 min, doba nabíjení 6 h, hlučnost 75 dB, automatický oklep, třída prašnosti L, kompatibilní s Bluetooth, Google Home, Wi-Fi, příkon 1000 W, rozměry 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnost 8,3 kg, akumulátor a nabíjecí stanice so
Zlevněno -18 %
13 999,- 16 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: XIARV070
4,7 22×
ETA Fenix 1233 90000
Tyčový vysavač - aku, na koberce, lino, dřevěné podlahy a plovoucí podlahy, pro alergiky, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 40 min, doba nabíjení 5 h, HEPA filtr, hlučnost 78 dB, plastová sběrná nádoba o objemu 0,6 l, indikátor nabíjení a LED osvětlení, rozměry 109 × 25 cm (V×H), hmotnost 2,9 kg, držák na zeď, filtr a nástroj pro čištění kartáčů a filtrů součástí balení, modrá a šedá barva
2 999,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ETAtvs08
Philips Series 3000 XC3032/01 - Tyčový vysavač
Varianty
4,6 19×
Philips Series 3000 XC3032/01
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na suché čištění, na vysávání, hlučnost 80 dB, modrá a více barev barva
Zlevněno -11 %
4 199,- 4 699,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: PHItv837
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO - Tyčový vysavač Varianty
4,5 259×
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO
Tyčový vysavač - aku, na koberce, tvrdé podlahy, lino, dřevěné podlahy a plovoucí podlahy, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 50 min, doba nabíjení 6 h, HEPA filtr, příkon 100 W, hlučnost 78 dB, objem sběrné nádoby 0,5 l, ovládání na těle, LED osvětlení, rozměry 116 × 27,3 × 16,2 cm (V׊×H), hmotnost 2,4 kg, zásobník na nečistoty pro vysávání součástí balení, zlatá barva
2 699,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: SENSV861
Rowenta RO2981EA Swift Power Cyclonic Home & Car - Bezsáčkový vysavač
Varianty
4,6 276×
Rowenta RO2981EA Swift Power Cyclonic Home & Car
Bezsáčkový vysavač - příkon 750 W, hlučnost 77 dB, pěnový filtr, HEPA filtr a omyvatelný filtr, délka kabelu 5 m, akční rádius 7,6 m, na koberce, na sbírání nečistot, na všechny druhy podlah a na auto, flexibilní štěrbinová hubice XL, hubice na čalounění, parketová hubice, podlahová hubice, rotační turbokartáč a štěrbinová hubice, materiál trubice kov, šířka 25,5 cm, výška 30,4 cm, hloubka 37 cm, barva modrá, 15letá záruka opravitelnosti
Super cena
2 199,- Ušetříte 200,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROWBV425
Rowenta RR8567WH X-PLORER S75s 4v1 Laser - Robotický vysavač Varianty Doprava
zdarma
4,6 19×
Rowenta RR8567WH X-PLORER S75s 4v1 Laser
Robotický vysavač s elektronickým mopem, sací výkon až 2 700 Pa, senzor proti pádu ze schodů a senzor proti nárazu, způsob navigace laser + 3x TOF senzor, infračervené senzory, BLDC motor, 4 režimy úklidu, ovládání přes mobilní aplikaci včetně nastavení zakázaných zón, elektronický mop pro vytírání a vysávání zároveň, 4 úrovně nastavení tlaku vody, počet mopů v balení 2, objem nádoby na vodu 0,3 l, elektronický turbo kartáč, počet bočních kartáčů 1, přizpůsobení výkonu dle povrchu podlahy, objem nádoby na prach 0,3 l, hlučnost 65 dB, provozní doba 120 min, čas dobíjení 180 min, Lithium ion baterie, HEPA filtr, kompatibilita s hlasovými asistenty, Hi-tech navigační systém, překonání překážky do výšky 1,8 cm, barva bílá, 15letá garance opravitelnosti
8 399,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROWRV312
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+ - Robotický vysavač Varianty
4,4 17×
SENCOR SRV 3160TQ EasyClean+
Robotický vysavač s mopem - pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na všechny druhy podlah, na vysávání, suché čištění, HEPA filtr, automatické dobíjení, senzor proti nárazu, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů a funkce odloženého úklidu, dálkové ovládání, indikátor nabíjení, nárazník se zpomaleným dotykem, regulace výkonu, měkčená kolečka a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, ovládání dálkovým ovladačem, mobilní aplikací, na těle, objem nádoby na prach 0,25 l, sběrná nádoba o objemu 0,45 l, 2 boční kartáče, překoná překážky do výšky 1,5 cm, základní navigace, BLDC motor, Li-ion baterie, doba provozu 100 min, doba nabíjení 5 h, hlučnost 60 dB, kompatibilní s Bluetooth, Wi-Fi, příkon 28 W, rozměry 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (V׊×H), hmotnost 2,6 kg, akumulátor a nabíjecí stanice součástí balení, černá barva
3 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SENRV957
4,9 61×
KÄRCHER VC 3
Bezsáčkový vysavač - na koberce a tvrdé podlahy, na suché čištění, HEPA filtr, příkon 700 W, hlučnost 76 dB, sběrná nádoba o objemu 1 l, délka kabelu 5 m, akční rádius 7,5 m, indikátor plného koše, s hadicí, rozměry 33,4 × 26,9 × 38,8 cm (V׊×H), hmotnost 4,4 kg, žlutá barva
2 790,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: KARVY207
Roborock Q-REVO white, bílá - Robotický vysavač Varianty
5,0 28×
Roborock Q-REVO white, bílá
Robotický vysavač s mopem - na všechny druhy podlah, na vysávání, suché čištění, mokré čištění, EPA E11 filtr, automatické dobíjení, senzor proti nárazu, pokračování úklidu po samostatném dobití, automatické vysypání, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů, předvolba místností k úklidu, přizpůsobení povrchu podlahy, funkce odloženého úklidu a časový rozvrh úklidu, indikátor nabíjení, regulace výkonu a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, ovládání hlasem, mobilní aplikací, na těle, objem nádoby na prach 350 l, plastová sběrná nádoba o objemu 0,35 l, 1 boční kartáč, překoná překážky do výšky 2 cm, laserová navigace, BLDC motor, Li-ion baterie, doba provozu 180 min, doba nabíjení 4 h, hlučnost 63 dB, bez oklepu, kompatibilní s Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, příkon 60 W, rozměry 9,65 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnost 12,2 kg, akumulátor a nabíjecí stanice součástí balení, bílá barva
19 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ROBrv29
4,9
Dyson V11
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4,5 h, HEPA filtr, plastová sběrná nádoba o objemu 0,76 l, ovládání na těle, regulace výkonu, rozměry 127 × 25 × 28 cm (V׊×H), hmotnost 2,9 kg, držák na zeď součástí balení, fialová a šedá barva
14 490,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYSTV03
5,0 32×
Dyson V15 Detect Absolute 2023
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4,5 h, HEPA filtr, příkon 660 W, plastová sběrná nádoba o objemu 0,76 l, ovládání na těle, indikátor nabíjení, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupně výkonu, rozměry 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnost 3,1 kg, fialová, šedá a zlatá barva
18 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYSTV754
Rowenta RH98C8WO X-Force Flex 12.60 4v1 Aqua Auto 150AW - Tyčový vysavač Varianty Doprava
zdarma
4,5 88×
Rowenta RH98C8WO X-Force Flex 12.60 4v1 Aqua Auto 150AW
Tyčový vysavač 4v1, s automatickou detekcí povrchu a nečistot pro přizpůsobení výkonu, na všechny typy podlah, na koberce, na sbírání nečistot a zvířecích chlupů, hlavice Aqua na vytírání i vysávání v jednom kroku, sací výkon až 150 AW, digitální displej, flexibilní ohebná trubice, doba nabíjení 3 h, typ baterie Li-ion, kapacita baterie 25,2 V, funkce intenzivního výkonu Boost, doba provozu až 45 min, HEPA filtr, omyvatelný filtr, hlučnost 82 dB, objem nádržky 0,9 l, vyjímatelná dobíjecí baterie, napájecí stanice osazená na stěnu, Deep Power hlavice s led osvětlením, hubice na čalounění, rotační mini turbokartáč, štěrbinová hubice, náhradní mopy v balení, barva modrá a černá, 15letá garance opravitelnosti
9 799,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROWTV607
4,7 46×
Philips Performer Silent FC8783/09
Sáčkový vysavač - s kabelem, na koberce a tvrdé podlahy, pro alergiky, na vysávání, mikrofiltr, příkon 750 W, hlučnost 66 dB, sběrná nádoba o objemu 4 l, ovládání na těle, délka kabelu 9 m, akční rádius 12 m, automatické navíjení kabelu, indikátor plného koše a měkčená kolečka, s teleskopickou trubicí, rozměry 28 × 32 × 47 cm (V׊×H), hmotnost 5,4 kg, modrá barva
5 299,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PHISV532
Rowenta RO3731EA Compact Power Cyclonic Classic+ - Bezsáčkový vysavač Varianty
4,7 330×
Rowenta RO3731EA Compact Power Cyclonic Classic+
Bezsáčkový vysavač o příkonu 750 W, cyklónový systém, motor EffiTech, 2 úrovně filtrace, pěnový filtr před motorem, High Efficiency filtr na výstupu, objem 1.5 l, hlučnost 79 dB(A), délka přívodní šňůry 6,2 m, akční radius 8,8 m, teleskopická kovová sací trubice, podlahová hubice, štěrbinová hubice 2v1, 15letá záruka opravitelnosti
1 799,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ROWBV150
5,0 14×
Dyson V12 Detect Slim Absolute 2023
Tyčový vysavač - aku, na všechny druhy podlah, pro alergiky, na zvířecí chlupy a antibakteriální, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 60 min, doba nabíjení 4 h, HEPA filtr, plastová sběrná nádoba o objemu 0,35 l, ovládání na těle, regulace výkonu, rozměry 124 × 25 × 26 cm (V׊×H), hmotnost 2,37 kg, držák na zeď součástí balení, fialová, šedá a zlatá barva
16 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: DYSTV180
iRobot Roomba Combo j7+ (c7558) - Robotický vysavač
Doručení na
prodejnu zdarma
3,5 11×
iRobot Roomba Combo j7+ (c7558)
Robotický vysavač s mopem - na zvířecí chlupy, na všechny druhy podlah, na vysávání, suché čištění, mokré čištění, automatické dobíjení, pokračování úklidu po samostatném dobití, automatické vysypání, vysátí více místností, senzor proti pádu ze schodů, předvolba místností k úklidu, přizpůsobení povrchu podlahy, funkce proti zamotání kabelů, detekce znečištěných míst a funkce odloženého úklidu, dálkové ovládání, ovládání mobilní aplikací, objem nádoby na prach 0,4 l, plastová sběrná nádoba, 1 boční kartáč, vSLAM navigace, Li-ion baterie, doba provozu 75 min, doba nabíjení 3 h, kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant, výška 8,7 cm, hmotnost 3,4 kg, akumulátor součástí balení, černá barva
Zlevněno -20 %
19 999,- 24 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: IRORV884

Vysavače

mieleŘada Duoflex nabízí akumulátorové vysavače Miele s výjimečným výkonem i překvapivou výdrží Poznejte přednosti a výhody nové řady tyčových aku vysavačů Miele Duoflex, které vynikají vysokou sací silou, výjimečnou výdrží akumulátoru i automatickým rozpoznáváním podlahové krytiny. Všechny modely navíc disponují novým systémem SpeedLock pro rychlejší a jednodušší...
S možností otestovat robotický vysavač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst jsem bez váhání jsem souhlasila, jedná se totiž o pokrokový model, který je plný inovativních technologií a praktických funkcí, nabízí špičkový výkon při vysávání i vytírání a umožňuje...
Mít doma šikovného pomocníka v podobě robotického vysavače jsem si přála již delší dobu, takže když přišla nabídka na testování robotického vysavače iRobot Roomba Combo j9+, nadšeně jsem souhlasila. Jedná se o nejvyšší model ve své kategorii, který se pyšní inovativními...
Robotické vysavačeRobotický vysavač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZE) V domácí recenzi jsme vyzkoušeli robotický vysavač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nejen příjemným a moderním designem, ale i pokročilými funkcemi pro důkladný úklid. Jak obstál během měsíčního provozu v domácnosti? Přečtěte si více.
V domácí recenzi jsme pro vás vyzkoušeli tyčový vysavač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všechny druhy podlah a disponuje nadstandardním množstvím příslušenství pro komplexní úklid domácnosti.
V domácí recenzi jsme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, který je vybavený pokročilou navigací, funkcí mopování a nabízí možnost personalizovaného úklidu. Je jasné, že se v naší domácnosti se dvěma dětmi a psem nenudil. Jak zvládl uklízet konstantní nepořádek v členité...
Více článků Všechny články

Vysavače

Domácí vysavač je našim spojencem v boji za čistou domácnost již více jak sto let. Osvědčení výrobci jako EtaPhilips či Sencor neúnavně rozšiřují svou nabídku ve snaze uspokojit stále náročnější zákazníky.

Vysavač pro každého

Sáhněte po vysavačích klasické konstrukce, univerzálních nebo lehkých tyčových vysavačích. Ty navíc často velice snadno přeměníte na vysavače ruční. Potřebujete sáčky do vysavače? Zde jste na správném místě. Chcete-li se naopak vyhnout nutnosti jejich neustálého dokupování, doporučujeme vybrat bezsáčkový vysavač

Robotický vysavač

A co když trpíte averzí vůči samotnému vysávání? I tento zdánlivě neřešitelný problém má východisko v podobě jednoho z robotických vysavačů společnosti iRobot. Vysávání ještě nikdy nebylo tak snadné, jako dnes!

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné vysavače Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší vysavače Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší vysavače Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v vysavače recenze
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací