Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

Zobrazit katalog
AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - 5 let záruka a 10 let záruka na invertorový motor po registraci
4,9 51 hodnocení
Sušička prádla - kondenzační, samostatně stojicí, energetická třída A++, účinnost sušení B, maximální množství prádla 8 kg, hlučnost 66 dB, odhadovaná roční spotřeba energie 235 kWh, napojení na odpad, odložený start, displej, vnitřní osvětlení a volitelný směr otevírání dvířek, bílá barva, rozměry 85 × 60 × 66,3 cm (V׊×H), hmotnost 59,5 kg, sada na připojení odpadu součástí balení
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  FAP3230m Prod. číslo:  916098899 Informační list Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

AEG Bonus
AEG Bonus

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

Svěřte vaše oděvy strážcům oblečení

AEG představuje pokrokové spotřebiče, které se pečlivě starají o vaše prádlo a uchovávají ho dlouho jako nové. Můžete počítat s tím, že vám sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC vaše módní kousky usuší vždy šetrně, ochrání každé vlákno, barvu i strukturu tkaniny. 


Vyzkoušejte moderní AEG sušičku AbsoluteCare T8DBE48SC

Sušička AbsoluteCare T8DBE48SC je mistrem svého oboru. Vyniká vysoce efektivním sušením, nízkými náklady na provoz, mimořádně nízkou hlučností a především je maximálně šetrná k vašemu oblečení. Hlavním benefitem je tepelné čerpadlo, které umožňuje sušení při nízkých teplotách. Díky němu ušetříte až 40 % výdajů za energie a to už se skutečně vyplatí. Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC odstraňuje vlhkost z tkanin při poloviční teplotě oproti běžným bubnovým sušičkám. Zároveň nijak výrazně neprodlužuje dobu sušení. Cyklus tepelného čerpadla tvoří odpařování, stlačování a kondenzace chladiva. Tento systém je jednoduchý, účinný a levný - co víc si přát?

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - ProSense

Spolehněte se na automatiku

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC nabízí technologii ProSense, která přizpůsobuje čas a spotřebu energie podle velikosti náplně. Díky tomu je cyklus maximálně efektivní a úsporný. Technologie využívá pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, ať už potřebujete vysušit denní dávku nebo prádlo nasbírané za celý týden. S ProSense šetříte nejen čas a energii, ale i vaše oděvy, k nimž je sušička AEG AbsoluteCare vysoce ohleduplná. Snižuje opotřebení vláken a uchovává oblečení déle jako nové.


AEG AbsoluteCare T8DBE48SC suší při nízkých teplotách

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC monitoruje cyklus sušení pomocí precizních senzorů. Technologie SensiDry® umožňuje bezpečné sušení při nízkých teplotách. Sušička tak vaše oděvy nikdy nevystavuje zbytečnému teplu, díky čemuž si mnohem déle zachovají svou původní strukturu. A příjemným bonusem je, že nízká teplota pomáhá šetřit energii.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - SensiDry

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - AbsoluteCare

Sušička AEG T8DBE48SC se přizpůsobí se vašim potřebám

Špičkový systém AbsoluteCare zahrnuje programy pro všechny druhy materiálů. Vyberte si program na míru a bez obav naplňte sušičku jakýmkoli prádlem. Poradí si s hedvábím, vlnou i funkčním oblečením. Nemusíte se spokojit s kompromisem - sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC dosahuje vždy perfektních výsledků a chrání vaše oděvy před poškozením. Díky speciálnímu designu s vylepšeným tokem vzduchu je sušička AEG AbsoluteCare rychlejší a účinnější ve srovnání s běžnými sušičkami s tepelným čerpadlem. I při kratším sušicím programu dostanou vaše módní kousky profesionální péči, kterou si zaslouží.


AEG AbsoluteCare T8DBE48SC v sobě spojuje to nejlepší

Prostorná sušička T8DBE48SC pojme až 8kg dávku oblečení. Jistě oceníte intuitivní ovládání pomocí přehledného LED displeje s bílým panelem a českými popisky, přes který můžete zároveň sledovat probíhající úkony. Moderní sušičce AEG AbsoluteCare T8DBE48SC nesmí chybět možnost odloženého startu, takže si můžete dopředu naprogramovat začátek cyklu přesně podle vaší potřeby. Ať už chcete sušit levněji na noční sazbu za elektrický proud nebo mít prádlo suché po příchodu z práce.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - buben

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - filtrační systém ÖKOFlow

Porazí své konkurenty

Pouze AEG sušičky jsou opatřeny filtračním systémem ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrem. Tento filtr je snadno na dosah a vyčistíte ho během chvilky. Běžné sušičky potřebují více filtrů, které musíte všechny pravidelně čistit - jinak se zvyšuje spotřeba energie. Díky ÖKOFlow usuší sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC každou náplň efektivně a energeticky úsporně.


AEG AbsoluteCare T8DBE48SC šetří prostor

AEG vám dává na výběr 4 možnosti otevírání sušičky. Spotřebič T8DBE48SC je totiž vybaven reverzibilními dvířky pro dokonalé přizpůsobení v prostoru. Tento systém uchycení je zcela flexibilní a pomáhá vám docílit co nejpohodlnější obsluhy v každé situaci.

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - 4 způsoby otevírání

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
  • Mezikus pro případné uchycení sušičky na pračku je potřeba zakoupit zvlášť, není-li uveden v popisu produktu jako součást balení
    (příslušenství je dostupné pro některé značky a modely)
  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Energetická třída
A++ Hotovo!
Spotřeba energie - sušičky
1,67 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná roční spotřeba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnost
66 dB Hotovo!
Účinnost
B Hotovo!

Energetické parametry sušičky

Energetická třída
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnost
B Hotovo!
Hlučnost
66 dB Hotovo!
Spotřeba energie - sušičky
1,67 kWh Hotovo!
Odhadovaná roční spotřeba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatně stojící model Hotovo!

Rozměry sušičky

Hloubka
66,3 cm Hotovo!
Šířka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnost
59,5 kg Hotovo!

Barva sušičky

Barva
Bílá Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobry den, prosim Vas jaky je rozdil mezi modelem AEG AbsoluteCare T8DBG48BC a AEG AbsoluteCare T8DBE48SC ? dekuji.

Dobrý den, sušky typu AEG T8DBE48SC (viz. youtube.com), měly výrobní vadu a to, že nedoléhala dvířka a tak byla sušička nejen hlučná, ale také i špatně sušila. Chci se zeptat jestli už tuto řadu (šarži) výrobce stáhl nebo jsou pořád v prodeji a jakou mám záruku, že tato řada není skladem i právě u vás? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozdíl mezi AEG AbsoluteCare T8DBE68SC a AEG AbsoluteCare T8DBE48SC. Je to pouze ve spotřebě A+++ oproti A++, nebo je tam i něco jiného? Děkuji

Dobrý den... Nevím přesný typ mojí pračky ale je to AEG serie 7000 na 8 kg prádla.. šířka pračky sedí s touhle suškou 59,6 cm hloupku netuším jak mám sakra změřit... ale ten vějvětší rozměr hloubky co jsem změřil je 61 cm jakou sušku mám sakra vybrat :D aby se tam vešla :D bude problém tam dát tuhle? nebo jakou sušku na to vybrat?

...

Dobrý den, Spolu s touto sušičkou jsem zakoupila k této susičče doporučovanou pračku AEG ProSteam L7FBE48SC a s mezikusem SKP11GW. Sušička se na pračce značně kýve, co s tím? Pračka sedí bez hnutí. Děkuji!

Dobrý den, máme zakoupenou pračku https://www.alza.cz/aeg-prosense-l6se47sce-d5721067.htm Tato sušička je hlubší než zmíněná pračka. Mohu prosím na tuto sušičku postavit pračku? Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím info, jaký koupit mezikus, mezi pračku BEKO WMB 61021 CS PTM a sušičku AEG T8DBE48SC. Děkuji RV

Dobrý den, je možné sušičku umístit na pračku AEG ProSteam L7FBE68SC ? děkuji

včera ste mali cenu 555,90 € a keď som ju chcel objednať, tak tam naskočila cena 649 €, pekne klamete ľudí...

123
Diskuze a poradna k AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
Příslušenství pro AEG AbsoluteCare T8DBE48SC Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG AbsoluteCare T8DBE48SC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací