Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP

Zobrazit katalog
Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP
Alternativní inkoust pro tiskárny HP OfficeJet Pro X451/X476/X551DW/X576DW, 110 ml, 6600 stran
Kód:  ALZ529d Prod. číslo:  H120 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP

Kontakt na zákaznickou podporu alternativních náplní ALZA

Telefon: +420 773 479 770

E-mail: [email protected]


Alternativní inkoust ALZA k tiskárnám HP velmi efektivně mírní náklady spojené s tiskem a mimo dostupnosti je pořizován zejména díky zvýšené bezpečnosti, kterou při provozu má. Ve vybrané náplni je obsažena žlutá barva. Vyjma velmi dobré kvality tisku je alternativní inkoust také šetrný k přírodě a to díky recyklovaným kazetám. Výtěžnost náplně Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP vychází na 6600 průměrných stran textu. Snadno najde uplatnění u domácích tiskáren i v kanceláři, při častém tisku.

Základní parametry alternativního inkoustu Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP

  • Jeho používání je bezpečné
  • Alternativní inkoust efektivně redukuje náklady spojené s tiskem
  • Recyklované kazety šetří životní prostředí
  • Dobrá výtěžnost až 6600 stran
  • Jedná se o samostatnou náplň, barva žlutá

Alternativní inkoust ALZA je kompatibilní s modely:

Značka:

HP

Řada:

OfficeJet Pro

Model:

X451, X451dn, X451dw, X476, X476dn, X476dw, X551, X551dw, X576 a X576dw

  • Výtěžnost náplní je uváděna podle norem ISO/IEC 19752, ISO/IEC 19798 a ISO/IEC 24711 a odpovídá přibližně 5% pokrytí strany.
  •   

    Bez zdravotních rizik

    Během manipulace s papírem potištěným inkoustem prodávaným na Alza.cz se nemusíte obávat zvýšených zdravotních rizik z přenosu glycerolů a dalších rizikových látek, na kterých jsou inkousty založeny, přes prsty dál do lidského těla. Ohleduplným chemickým složením inkoustu a jeho dokonalým zasycháním jsou eliminována zvýšená zdravotní rizika pro lidský organismus. Použitím značkové inkoustové náplně se nevystavujete zvýšeným zdravotním rizikům!

    Ohleduplnost k životnímu prostředí

    Inkoustová kazeta je vyráběná s maximálním ohledem na životní prostředí. Inkoustová kazeta šetří primární přírodní zdroje. Je produkována s nízkým dopadem pro životní prostředí. Šetrnost inkoustové kazety k životnímu prostředí je garantována normou ISO 140001:2004.

    Vytiskne maximální možné množství

    Výtěžnost alternativní inkoustové kazety byla testována standardizovanou metodikou, udávaná výtěžnost je zcela srovnatelná s originálními kazetami. Použitou normu určení výtěžnosti ISO/IEC 24711, která do nejmenších detailů definuje přesný postup testování výtěžnosti inkoustových kazet, uváděné při 5% pokrytí strany velikosti A4, používají i originální výrobci.

    Nepoškodí vaši tiskárnu

    Alternativní inkoustová kazeta prodávaná na Alza.cz vaší tiskárně nic neudělá. Výroba inkoustových kazet je certifikována normou DIN EN ISO 9001:2015. Každý vyrobený kus inkoustové kazety je vyroben ve stejně vysoké jakosti. Nedojde k předčasnému opotřebení nebo poškození Vaší tiskárny.

    Skvělá kvalita tisku

    Výsledný tisk je vždy ostrý s věrnými barvami. Pro tento typ inkoustové kazety vyrábíme specifický inkoust, který poskytuje stejně věrný a ostrý tisk jako originální inkoustová kazeta. Můžete si být jistí maximální kvalitou výsledného tisku. Kvalita výroby inkoustových kazet je garantována německým průmyslovým standardem DIN 33871.

    Testovaná kompatibilita

    Inkoustová kazeta prodávaná na Alza.cz si bude rozumět s vaší tiskárnou. Inkoustové kazety důkladně testujeme se všemi dostupnými verzemi firmware tiskárny (programu, který ovládá chod tiskárny) a vždy je osazujeme nejnovějšími čipy. Inkoustová kazeta kamarádí s tiskárnami uvedenými v popisu, ať už je v nich nahrána starší nebo novější verze obslužného programu.

    Parametry a specifikace

    Barva
    Žlutá Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!
    Typ
    Alternativní Hotovo!
    Výtěžnost (při 5 % pokrytí strany)
    6 600 stran Hotovo!

    Barva

    Barva
    Žlutá Hotovo!
    Balení
    Jednobarevná náplň Hotovo!

    Typ

    Typ
    Alternativní Hotovo!

    Výtěžnost

    Výtěžnost (při 5 % pokrytí strany)
    6 600 stran Hotovo!

    Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

    V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
    Příslušenství pro Alza CN628AE žlutý pro tiskárny HP Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alza HP CN628AE č. 971XL žltý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza HP CN628AE Nr. 971XL Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza HP CN628AE Nr. 971XL Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza CN628AE HP No. 971XL sárga.
    P-DC1-WEB18
    Zavoláme Vám a odborně poradíme
    +420 225 340 111
    Dotaz na objednávku
    Dotaz na zboží
    Prosím zadejte svůj telefon:
    Zavolejte mi
    Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
    Více informací Méně informací