AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W

Zobrazit katalog
AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W
Set pračka a sušička pračka: energetická třída A+++, roční spotřeba energie 157 kWh/annum, třída účinnosti odstřeďování B, hlučnost 54 dB, parní program, rychlý program, invertorový motor, dětská pojistka, odložený start a displej, sušička: energetická třída A+++, roční spotřeba energie 194 kWh/annum, hmotnost náplně 9 kg, hlučnost 66 dB, doba cyklu 120 min,
Kód:  AMISET040 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W Prodej skončil

AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W

Potřebujete vybavit svojí koupelnu kvalitními spotřebiči a poohlížíte se po pračce i sušičce? V tom případě je zde pro vás připravený tento cenově výhodný set značky Amica. Oba spotřebiče spadají do úsporné energetické třídy a disponují širokou škálou moderních technologií, které maximálně usnadní a zefektivní jejich používání. 

Klíčové vlastnosti pračky Amica PPF 82232 BSW

  • Špičková parní pračka PPF 82232 BSW nabízí širokou paletu pracích programů
  • Energetická třída A+++ zaručuje značné finanční úspory
  • Intuitivní ovládání pomocí přehledného LED displeje
  • Add+ (možnost přidat prádlo v průběhu praní)
  • Vypere až 8 kg prádla
  • Bezkartáčový BLDC motor zajišťující tichý provoz
  • Senzor naplnění, ochrana proti přetečení a další speciální vychytávky
  • Samočištění bubnu šetří váš čas
  • Dětský zámek pro maximální bezpečí vašich dětí

Parní pračka AMICA PPF 82232 BSW

Společnost Amica představuje pokrokové spotřebiče, které se pečlivě starají o vaše prádlo a uchovávají ho dlouho jako nové. Můžete počítat s tím, že vám parní pračka Amica PPF 82232 BSW vaše módní kousky vypere vždy šetrně, ochrání každé vlákno, barvu i strukturu tkaniny. Tato samostatně stojící pračka je mistrem svého oboru. Nabízí speciální technologii, která vám ušetří spoustu práce se žehlením. Přidává totiž možnost zakončit prací cyklus párou a díky tomu omezit zmačkání až o třetinu. Svěřte vaše oděvy do rukou opravdových odborníků.

Široká škála programů

Špičková parní pračka Amica PPF 82232 BSW nabízí širokou paletu pracích programů a ať už zvolíte jakýkoli, můžete počítat s jedinečným výkonem. Na výběr je hned ze 16 různých programů. Do výbavy patří také antialergický program. Pračka je určena také pro bezpečné praní vlny určené výhradně k ručnímu praní. Poradí si i s těmi nejchoulostivějšími materiály. Nechybí ani extra rychlý 15minutový program určený pro menší dávky prádla. Speciální program na odolné skvrny přidává extra máchání s použitím odstraňovače skvrn. Zajisté potěší funkce Add+, jež umožní přidat prádlo v průběhu praní.

Klíčové vlastnosti sušičky Amica SUPF 923 W

  • Kondenzační sušička prádla s tepelným čerpadlem
  • Energetická třída je A+++
  • Přehledný LED displej
  • Kapacita na 9 kg prádla
  • 16 praktických programů
  • Skvělá Steam Touch parní funkce
  • Bezkartáčový BLDC motor 
  • Nízká hlučnost pouze 66 dB
  • Automatické čištění filtru
  • Ukazatel plného zásobníku vody
  • Odložený konec

Sušička Amica SUPF 923 W

Ušetřete si námahu se sušením prádla a dejte sbohem žehlení. Představujeme vám praktickou společnici, kterou si zamilujete. Tato špičková kondenzační sušička od společnosti Amica nabízí spojení moderních technologií, účinného sušení, příkladného zpracování a účelného designu v klasické bílé barvě. Přítomnost tepelného čerpadla zajistí snížení nákladů na provoz. Sušička Amica SUPF 923 W pracuje v energetické třídě A+++ a šetří vám tak finanční výdaje. Nesmíme opomenout i nízkou hlučnost, která nepřesahuje 66 dB.

Velké množství programů

Sušička Amica SUPF 923 W vyniká perfektním poměrem cena/výkon, přičemž nabídne hned 16 programů. O vaše nejoblíbenější oblečení se postará program Džíny, který byl speciálně vyvinut, aby chránil barvy a zachovával elasticitu a tvar džínových oděvů. Samozřejmě je zde přítomen i šikovný program pro snadné žehlení, Baby Care pro dětské oblečení nebo funkce osvěžení. Přítomnost vnitřního osvětlení zaručí vždy dokonalý přehled o uspořádání vašich oděvů.  

  • U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost "Odvoz starého spotřebiče". Více informací zde

Parametry a specifikace

Energetická třída
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná roční spotřeba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnost
66 dB Hotovo!

Energetické parametry sušičky

Energetická třída
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Hlučnost
66 dB Hotovo!
Odhadovaná roční spotřeba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA PPF 82232 BSW + AMICA SUPF 923 W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací