Dvouletá záruka pro firmy Nákupy pod palcem s aplikací Alza

ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý

Zobrazit katalog
ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý
4,8 75 hodnocení
Mobilní telefon 5.2" IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core, RAM 4GB, interní paměť 64GB, MicroSDHC až 128GB (sdílený slot pro se SIM), fotoaparát 16Mpx + 8Mpx, optická stabilizace, GPS, 3G/LTE, USB typ-C, čtečka otisku prstů, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM) nebo, baterie 2650mAh, rychlé nabíjení, Android 6.0.1
Přidat do seznamu
Záruka 21 měsíců Kód:  AST012b Prod. číslo:  ZE520KL-1A010WW Stránky výrobce
ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý 5 807,- Zánovní

ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý

ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý je plně funkční zboží za atraktivní cenu s lehkými následky po předchozích dobrodružstvích. Může mít nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Detailní informace zde.

Vlastnosti telefonu

146,9 mm

Přední strana

73,98 mm

Boční strana

7,69 mm

Hmotnost telefonu: 144 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačního systému

Výdrž baterie

2 650 mAh

kapacita baterie

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

73,98 × 146,87 × 7,69 mm

rozměry telefonu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

nejrychlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB) 

slot na paměťové karty

Váha

144 g

hmotnost telefonu


Design inspirovaný krásou přírody

ASUS Zenfone 3 ZE520KL v sobě kombinuje estetický vzhled s vynikající kvalitou zpracování a úžasným výkonem. Důmyslně tvarované ochranné sklo Corning Gorilla je vsazeno do 6,16 mm tenkého kovového těla a díky jeho jemnému zakřivení při okrajích je vytvořen zcela hladký povrch bez ostrých hran. Při návrhu designu ZenFonu 3 se ASUS inspiroval krásou přírody a ladnými tvary moderní doby.


Klíčové vlastnosti telefonu ASUS Zenfone 3 ZE520KL 

  • Tělo s kovovým rámem, precizní zpracování, žádné plastové přechody
  • Černá barva
  • 5,2" IPS displej s Full HD rozlišením a realistickými barvami
  • Senzor otisků prstů
  • Zadní kamera s rozlišením 16 Mpx
  • Osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 625
  • Vysoce kvalitní reproduktory
  • Rozhraní ZenUI 3.0 přináší zábavu i užitečné funkce 

Široký displej s detailním obrazem

Přední straně telefonu dominuje rozměrný 5,2" IPS displej s Full HD rozlišením a vysokým jasem o hodnotě 600 cd/m2, což umožňuje zobrazení nádherných živých barev i při prohlížení v těch nejjasnějších světelných podmínkách. Díky rámečku, který je tenký pouhých 2,1 mm, displej zabírá nevídaných 77,3 % plochy přední strany přístroje.


Stvořen pro dokonalé fotografie

ZenFone 3 je vybaven nejmodernějším 16Mpx fotoaparátem PixelMaster 3, který je vybaven špičkovým senzorem Sony IMX298 a šestičlenným objektivem Largan s úžasnou světelností f/2.0, což uvítáte při focení za zhoršených světelných podmínek. Technologie Deep Trench Isolation zamezuje fotonům světla přecházet mezi jednotlivými pixely a umožňuje tak zaznamenání jasnějších detailů.


Ultra rychlý systém zaostřování

Asus ZenFone 3 Max disponuje exkluzivní technologii automatického zaostření TriTech, která kombinuje tří zaměřovacích technologie - laserové zaměření, fázové detekce a nepřetržité automatického zaostřování. Díky tomuto unikátnímu systému zaměření objektu zabere pouhé 0,03 sekundy bez ohledu na světelné podmínky, ve kterých se právě nacházíte.


Stabilizované video bez chvění

Pro pořizování ostrých snímků bez rozmazání je fotoaparát vybaven čtyřosou optickou stabilizací obrazu. Při natáčení 4K videí vám zase pomůže tříosá elektronická stabilizace, takže se již nebudete potýkat s roztřesenými záběry. Díky korekčnímu čidlu barvy, které detekuje přesvětlené předměty a napravuje jejich světlost, si pořízené fotografie a videa uchovají vždy přirozený vzhled.


Bezkonkurenční zvuk 

Nechte se unášet neuvěřitelně dokonalým zvukem. ZenFone 3 je vybaven technologií SonicMaster a certifikací zvuku s vysokým rozlišením. Díky vylepšené pětimagnetové konstrukci reproduktorů, kovové cívce a zvětšeným zvukovým komorám reproduktorů se zesilovači Smart AMP je docíleno skutečně věrného zvuku za každých okolností. 


Dechberoucí výkon

Plynulý chod aplikací a vynikající výkon i v náročných hrách zajišťuje osmijádrový procesor Snapdragon 625 společně s výkonným grafickým čipem Adreno 506 a operační pamětí o velikosti 4 GB. Revoluční technologie 14nm FinFET zaručuje maximální výkon při snížené spotřebě energie o 35%. Interní úložiště s kapacitou 64 GB nabídne dostatečný prostor pro ukládání dat, který lze rozšířit paměťovými kartami typu MicroSDHC.


Více než čtečka otisků prstů

ZenFone 3 je vybaven přesnou čtečkou otisků prstů, která je umístěna na zadní straně telefonu přímo v dosahu vašeho ukazováčku. Díky rychlému senzoru váš telefon odemknete v pouhých 0,2 vteřinách. Čtečka je navíc multifunkční, takže jí lze používat v mnoha integrovaných aplikacích, kde dotykový snímač plní speciální funkci.


Unikátní prostředí ZenUI 3.0

Rozhraní ZenUI 3.0 posunuje operační systém Android 6.0 na novou úroveň. Pohyb v tomto prostředí je přirozenější, rychlejší a chytřejší. Celé prostředí si můžete přizpůsobit na míru svým představám - od ikon přes živé tapety až po fonty. Kombinace krásného designu a skvělých funkcí, včetně ZenMotion, Trend Micro Dr. Safety či průběžným aktualizacím, dává rozhraní ZenUI záruku maximální užitnosti a bezpečnosti.  


Parametry a specifikace

Porovnat

Základní parametry

Úhlopříčka displeje
5,2" Hotovo!
Rozlišení displeje
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na paměťovou kartu
Ano Hotovo!
Rozlišení zadní kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlišení přední kamery
8 Mpx Hotovo!

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
146,87 mm Hotovo!
Šířka
73,98 mm Hotovo!
Hloubka
7,69 mm Hotovo!
Hmotnost
144 g Hotovo!
Barva
Černá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektivů zadního fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektivů předního fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/2 Hotovo!
Stabilizace obrazu
Bez stabilizace Hotovo!
Maximální rozlišení videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Nabíjení a výdrž

Kapacita baterie
2 650 mAh Hotovo!
Uživatelsky vyměnitelná baterie
Vestavěná baterie Hotovo!

Paměť a výkon

Operační paměť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnitřní paměť
64 GB Hotovo!
Maximální velikost paměťové karty
128 GB Hotovo!
Značka procesoru
Qualcomm Hotovo!
Počet jader procesoru
8 × Hotovo!
Frekvence procesoru
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označení procesoru
Qualcomm Snapdragon 625 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 506 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitální kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometr, G-senzor), Gyroskop, Světelný senzor, Senzor přiblížení (proximity) Hotovo!
Více parametrů

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, jaké ochranné sklo pasuje na Asus Zenfoun 3 (ZE520KL)? Zakoupila jsem u Vás tento telefon i ochranné sklo connect IT s označením ZE520KL, ale je větší, takže na zaoblených hranách nesedí. Dokonce v místě mezi systémovými tlačítky je kulatý malý otvor ve skle. Předem Vám děkuji za odpověď. :)

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli prilozeny kabel je zaroven urceny na prenos dat. Mne samotnemu prenos dat mezi telefonem a pocitacem nefunguje, tak podeziram kabel. Dekuji za odpoved.

Dobrý den,ráda bych zakoupila mobilní telefon značky ASUS Zenfone 3 ZE520KL. Ráda bych se zeptala, zda služba "aplikovat ochrannou folii" zahrnuje nalepení folie, nebo skla. Preferuji ochranné sklo. Dále bych se chtěla zeptat, zda si při zakoupení pouzdra na tento typ telefonu budu schopna pouzdro na telefonu vyměnit sama, nebo zda mi ho můžete na telefon před vyzvednutím nainstalovat. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

Dobrý den, model se mi na první pohled líbí, ale měla bych otázku ohledně výdrže baterie. Jak dlouho skutečně vydrží při častém surfování na internetu a sledování YouTube videií? 2650mAh se mi zdá málo...

Dobrý den, je možné u tohoto modelu využívat LTE/4G i v druhém slotu pro SIM, nebo je preferovaná SIM 1 ??? a u druhého pouze 2G . . . . ???

Dobrý den je možné u vás opravit rozbitý displej ? Myšleno jako prasklé sklo.

Dobrý den, ve specifikaci uvádíte podporu "MicroSDHC až 128GB". vzhledem k tomu, že SDHC karty nemají vyšší kapacitu než 32GB, předpokládám správně, že telefon podporuje MicroSDXC? Zvažuji nákup telefonu i karty, tak zjišťuji kompatibilitu. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Rád bych se zeptal, jak je to u Zenfone 3 s podporovanými audio formáty. Stahuji si filmy v .avi a telefon mi to nechce otevřít. Zajímalo by mě, jestli telefon avi nepodporuje nebo jestli je to chyba výrobce a telefon mám reklamovat

dobrý den zajímalo by mě proč ASUS Zenfone 3 ZE520KL stojí 10 000 a má baterii 2650 mAh a tenhle ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL co stojí 6000 má 4100 mAh

Kdy bude k dostání flip pouzdro na Asus Zenfone 3?

123...
Příslušenství pro ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací