Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Airbagové vesty na motorku

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Velikost
M
(2)
L
(2)
Barva
Bílá
(1)
Černá
(1)
Žlutá
(1)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Airbagová vesta na motorku patří mezi základní bezpečnostní prvky. Je speciálně vyvinutá pro ochranu krku, páteře, klíčních kostí, zad, hrudníku a beder – využijete ji nejen na silnici, ale také na závodním okruhu. Přečtěte si, co byste měli vědět, než si pořídíte airbag vestu.

Pokračovat

Airbagová vesta na motorku zvyšuje vaše bezpečí

Trávíte na silnici, či na okruhu hodně času? Potom byste měli myslet na vaše bezpečí – k tomu vám dopomůže lehká airbagová vesta na motorku, která je speciálně vyvinutá pro zvýšenou ochranu na cestách, a to především ochranu krku, páteře, klíčních kostí, zad, hrudníku i beder. Jaké má airbagová vesta výhody?

  • Vesta obsahuje airbag a bezpečnostní prvky.
  • Perfektně padne na jakoukoliv postavu.
  • Využijete ji na silnicích i na okruhu.
  • Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů.
  • Airbag je nafouknutý za 100 ms.

K dostání je nejen vesta, ale také například airbag bunda na motorku, která se hodí především do nepříznivějšího počasí. Navíc je pohodlnější mít oblečenou jen bundu než bundu s vestou.

Airbag vesta na motorku se přizpůsobí každé postavě

Co se týče velikosti, k dostání je airbag vesta na motorku ve velikostech S, M, L a XL. Zvolíte-li správnou velikost, vesta perfektně padne vaší postavě a můžete ji nosit přes kombinézu či jiné oblečení. Obsahuje také stahovací popruhy v oblasti hrudníku, díky čemuž se perfektně přizpůsobí vaší postavě.

Nejlepší airbag na motorku je vyroben z kvalitního materiálu

Ačkoliv je důležitá především funkčnost, myslete také na materiál. Nejlepší airbag vesta na motorku se vyrábí z kvalitních materiálů, jako je například lumidex. Součástí bývají i nylonové popruhy a polyesterová síťovina.

i

Za jak dlouho se airbag na motorku nafoukne?

Airbag na motorku je při aktivaci plně nafouknutý za 100 ms s tím, že maximální pevnosti dosahuje do 0,25 s. Co se týče spouštěcího mechanismu, ten je umístěný na hrudníku a spojený s motorkou pomocí ocelového lanka (to umožňuje samozřejmě neomezený pohyb).

Airbagová vesta: Vyměnitelná cartridge umožňuje opětovné použití

Nemusíte se bát, že by byla airbagová vesta po aktivaci nepoužitelná. Po použití stačí vestu jednoduše zabalit a vyměnit CO2 cartrige – díky tomu bude airbag vesta připravena na další jízdu.

Právě příslušenství k airbagovým vestám zahrnuje cartrige, případně držák propojovacího kabelu.

Airbagová vesta je k dostání v mnoha barvách

Pokud je pro vás důležitá nejen funkčnost, ale také design, jistě vás potěšíme, že si můžete vybrat z různých barevných odstínů. K dostání je jak klasická žlutá reflexní vesta, se kterou budete na cestách skvěle vidět, tak i barvy jako černá, modrá či červená. Možné jsou i různé kombinace barev, fantazii se meze nekladou.

Bezpečnost zvýší chrániče na motorku

Pádové chrániče na motorku zvýší bezpečnost na maximum. Určitě vám nesmí chybět přilba, kterou je dokonce povinné nosit ze zákona. Dalším prvkem je páteřový či celotělový chránič, který bude bránit především vaši páteř a trup. Nezapomeňte také na končetiny, tedy především chrániče kolen, rukavice a kvalitní boty.

i

Airbag na motorku: Cena a zkušenosti jsou také důležité

Zajímá vás levná airbagová vesta? Bazar nabízí skvělé kousky za zlomek ceny. Jsou-li pro vás důležité zkušenosti zákazníků, přečtěte si, jaké má airbagová vesta recenze.

Naprostou špičkou je elektronická airbagová vesta

Pokud chcete opravdu něco extra, pak vás jistě uchvátí elektronická airbagová vesta. Ta je specifická tím, že se nepropojuje žádnými kabely, ale jednotka komunikuje například přes WiFi či mobilní aplikaci. Airbag na motorku je integrován do zádového chrániče vesty a funguje kdykoliv a jakékoliv poloze.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
3 položky
Hit-Air MLV Airbag Vesta LIMITED EDITION modro-bílá
Airbagová vesta na motorku, unisex, materiál Polyester 600D, zapínání na Přezky
12 890,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: Motonad00811
Hit-Air MLV Airbag Vesta černá
Airbagová vesta na motorku, unisex, materiál Polyester 600D, zapínání na Přezky
12 590,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: Motonad00804
Hit-Air MLV Airbag vesta reflexní žlutá - Airbagová vesta Varianty
Hit-Air MLV Airbag vesta reflexní žlutá
Airbagová vesta na motorku, unisex, materiál Polyester 600D, barva Žlutá
12 190,-
Na objednávku – termín upřesníme
Objednací kód: motom00174

Airbagové vesty na motorku

Airbagové vesty na motorku

V kategorii Airbagové vesty na motorku máme právě teď na Alza.cz celkem 3 produktů.

Airbagové vesty na motorku – osvědčené značky

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné airbagové vesty na motorku Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší airbagové vesty na motorku Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší airbagové vesty na motorku Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v airbagové vesty na motorku recenze
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací