Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál AD homeoffice

Zobrazit katalog
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kosmetika-akce-recenze-nahled.jpg

Zakupte kosmetické přípravky oblíbených značek, napište recenzi a získejte voucher

Hýčkejte svůj obličej, tělo i vlasy a získejte voucher v hodnotě 100 Kč na další nákup. Ve spolupráci se značkami L'Oréal Paris, Maybelline New York, Garnier a Mixa jsme si pro vás připravili výhodnou akci. Pokud zakoupíte vybrané výrobky těchto značek a napíšete na ně recenzi, získáte voucher na další nákup na Alza.cz. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/loreal-men-exper-nahled.jpg

L’Oréal Paris Men Expert představuje špičkovou pánskou kosmetiku pro péči o pleť a vousy

L’Oréal Paris Men Expert představuje nové řady pánské kosmetiky pro péči o pleť a vousy. Zpomalte čas s produkty Power Age, rozjasněte a hydratujte pleť s přípravky z řady Hydra Energetic a dopřejte vašim vousům profesionální péči s krémy, oleji a emulzemi Barber Club. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZE)

Tentokrát jsme pro vás v domácí recenzi na vlastní kůži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, který lze využít k epilaci chloupků celého těla včetně obličeje. Zajímá vás, jak se s ním pracuje a jaký výsledný dojem na nás udělal? Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-la-roche-nahled_1.jpg

La Roche-Posay představuje kampaň #DRUHÁTVÁŘ. Produkty z řady Effaclar pořídíte s exkluzivní slevou

Oblíbená francouzská značka dermokosmetiky La Roche-Posay představuje svou novou kampaň s názvem #DRUHÁTVÁŘ. V rámci tohoto osvětového projektu si navíc pro naše zákazníky nachystala unikátní 20% slevu na produkty řady Effaclar. Přečtěte si více. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Kneipp-banner.jpg

Objevte sílu koupelových solí Kneipp

Soli do koupele Kneipp patří mezi nejkvalitnější produkty, díky kterým si můžete dopřát uvolňující, relaxační i regenerační koupel pro povzbuzení vašeho těla i mysli. Vyzkoušejte například koupelovou sůl Kneipp pro dokonalý odpočinek, sůl uvolňující svaly a klouby nebo relaxační sůl proti stresu. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Epsom uvod.jpg

Epsomská sůl – účinky a použití do koupele

Co je epsomská sůl, jaké má účinky na lidský organismus a jakým způsobem ji používat? Dopřejte si koupel s epsomskou solí pro uvolnění svalů, detoxikaci organismu i doplnění minerálů. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba-svicek-doma.jpg

Domácí výroba svíček: jak na to a co budete potřebovat? (NÁVOD)

Máte rádi romantickou atmosféru plápolajících svíček doprovázenou příjemnou aromatickou vůní? Pak neváhejte a vyrobte si vlastní originální svíčku pomocí jednoduchého návodu. Zjistíte, že výroba svíček doma je velice snadnou záležitostí a že domácí výroba svíček může být i skvělou zábavou.  Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vodotesne-hodinky-nahled.jpg

Chytré hodinky a voděodolnost

Voděodolnost udává podmínky, za jakých je zařízení chráněno proti vniknutí vody. Základní stupeň voděodolnosti může ochránit zařízení např. při procházce v dešti, ty nejvyšší stupně voděodolnosti vám umožní naplno si užít vodní sporty. Více o jednotlivých stupních voděodolnosti se dozvíte v našem článku.

Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/astrid-sun-opalovaci-pripravky.jpg

Připravte se na léto s opalovacími přípravky ASTRID SUN

Chcete vaši pokožku ochránit před škodlivým UVA, UVB, IR zářením a viditelným světlem? Opalovací přípravky Astrid Sun poskytnou vaší pleti maximální možnou ochranu. Česká značka Astrid vyrábí kvalitní opalovací přípravky a prostředky po opalování pro celou rodinu. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pece-o-nohy.jpg

Domácí péče o nohy – tipy a triky pro krásné nohy

Pravidelná péče o nohy by neměla být pouze sezónní záležitostí. Krásné nožky můžete mít po celý rok a není to nic složitého. Přečtěte si, jak se můžete efektivně zbavit suché a popraskané kůže na patách, jaké pomůcky budete potřebovat a další užitečné tipy, díky kterým se za svá chodidla už nikdy nebudete stydět. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bomb1.jpg

Domácí výroba šumivých bomb do koupele (NÁVOD)

Šumivé bomby do koupele pečují o pokožku, uvolňují svaly, slouží k relaxaci a mohou být i originálním dárkem. Jejich výroba přitom není vůbec složitá. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-zbavit-poceni-nahled.jpeg

Nadměrné pocení: příčiny a jak se ho zbavit

Pocení je přirozenou funkcí lidského organismu, pomocí které tělo vyplavuje škodlivé látky. Pokud vás ovšem trápí nadměrné pocení, které zasahuje do vašeho společenského života, měli byste to začít řešit. Nenechte se omezovat zápachem či viditelnými koláči potu v podpaží. Přečtěte si, jaký je rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem, co je to antitranspirant a jak tyto produkty správně používat. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-tehotna.jpg

Jak se zbavit strií? (TIPY a TRIKY)

Strie neboli nevzhledné pajizévky se mohou vyskytnout u mužů i žen různého věku a jejich odstranění nebývá snadné. Přesto však existují možnosti, jak se zbavit strií, nebo alespoň jak jejich výskyt zmírnit. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci--prirodni-peeling-nahled.jpg

Jak připravit domácí peeling na obličej, tělo, ruce a rty?

Trápí vás akné, zašedlá pokožka, pigmentové skvrny nebo nestejnoměrně zabarvená pleť? Pak potřebujete peeling. Víte, jak na domácí kávový peeling, peeling na rty z kokosového oleje, peeling na akné či cukrový domácí peeling? V následujícím článku vám prozradíme 6 receptů na přírodní domácí peelingy. Dozvíte se také, jaký je rozdíl mezi kupovanými a DIY peelingy. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dezinfekce rukou.jpg

Jak na správné mytí a dezinfekci rukou – vyrobte si vlastní domácí prostředky

Správné mytí a dezinfekce rukou patří k hlavní a účinné prevenci, díky které se můžeme vyvarovat řadě infekčních chorob. Jaký je však optimální postup při mytí rukou a v čem spočívá důležitost dezinfekce rukou? Přinášíme podrobné informace k tématu hygiena rukou. Dozvíte se také, jak probíhá domácí výroba mýdla i jak si vyrobit dezinfekci na ruce. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jarni-detox-zahir.jpg

Jarní restart unavené pleti s kosmetikou ZÁHIR

Po dlouhé zimě vám přijde vhod pořádný detox. Nejen naše tělo je nutné zbavit škodlivých toxinů. Jarní očistu můžete dopřát také vaší pleti. Vyzkoušejte unikátní produkty české kosmetické značky ZÁHIR, díky kterým dopřejete vaší pokožce dokonalou očistu. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kozni-mykoza.jpg

Jak zatočit s kožní mykózou

Zbavit se kožní mykózy není snadné. Přečtěte si, jaké prostředí tomuto plísňovému onemocnění svědčí a jak jej úspěšně léčit, aby se už nikdy nevrátilo. Užitečné tipy najdete uvnitř našeho článku. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celulitida.jpg

Jak se zbavit celulitidy

Celulitida neboli pomerančová kůže se nejčastěji vyskytuje na stehnech či zadečku a svoji majitelku dokáže pořádně potrápit. Máme pro vás několik tipů, jak se zbavit celulitidy nebo jak zmírnit její projevy. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bradavice-a-kuri-oka.jpg

Bradavice a kuří oka – jaký je mezi nimi rozdíl a jak se jich zbavit

Bradavice a kuří oka nejsou jen neestetické. Tato kožní onemocnění vznikají z různých příčin a mohou být ukazatelem vážnějších zdravotních problémů. Přečtěte si, čím se liší a jak postupovat, aby se vám tyto kožní útvary netvořili opakovaně. Přečíst více »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozdil-mezi-voskem-a-gelem.jpg

Jaký je rozdíl mezi gelem a voskem na vlasy?

Gel a vosk na vlasy není totéž. Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl a k čemu přesně je používat? V našem článku popíšeme nejen vlastnosti a účel použití gelů a vosků, dozvíte se také, na co se používají méně známé přípravky, jako je guma, hlína na vlasy nebo lepidlo. Přečíst více »
123...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací