Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál MPLA318264

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 6 200 ml

Zobrazit katalog
ASTRID SUN Olej na opalování SPF 6 200 ml
4,4 3 hodnocení
Opalovací olej na obličej, s ochranným faktorem 6 SPF - 645 Kč/1 l
Kód:  KSPL2083 Prod. číslo:  8592297000464 Stránky výrobce
ASTRID SUN Olej na opalování SPF 6 200 ml Prodej skončil

ASTRID SUN Olej na opalování SPF 6 200 ml

Olej na opalování ve spreji ASTRID SUN OF 6 je skvělým pomocníkem pro bronzový nádech pokožky. Vyniká svým složením, které je obohaceno o multivitaminový komplex a zlatý palmový olej. Díky systému a vyváženému poměru fotostabilních UV filtrů spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Ochranný faktor 6 je ideální zejména pro použití na již opálenou pleť pro podporu jejího bronzového odstínu. Přípravek byl dermatologicky testován, jeho předností je voděodolnost, snadná aplikace a nelepivé složení. Pokožku provoní příjemnou letní květinovo-kokosovou vůní.

Aktivní látky:

  • multivitaminový komplex (Beta-karoten, vitaminy E, C a F) a zlatý palmový olej urychlují opálení a zároveň podporují bezpečnější opalování
  • mrkvový a arašídový olej dodávají pokožce potřebnou hydrataci a zanechávají ji hedvábně jemnou a vláčnou

Použití:
Olej aplikujte na suchou pokožku před pobytem na slunci. Nestříkejte přímo na obličej, ale naneste do dlaní a pak rozetřete. Vyhněte se okolí očí. Na ochranu celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je potřeba 36 g opalovacího přípravku, což představuje přibližně 6 čajových lžiček.

Typ pokožky:
Přípravek je vhodný pro všechny typy pokožky.

Stupeň ochrany:
Nízký

Složení:
Paraffinum liquidum, Isopropyl myristate, Homosalate, Octocrylene, Butyl methoxydibenzoylmethane, PPG-15 stearyl ether, Tocopheryl acetate, Parfum, Elaeis guineensis oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Phenoxyethanol, Amyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Coumarin, Citric acid, BHT

Parametry a specifikace

Objem
200 ml Hotovo!
Ochranný faktor
6 SPF Hotovo!
Fáze opalování
Opalování Hotovo!
Typ přípravku
Olej Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
6 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáze opalování
Opalování Hotovo!
Typ přípravku
Olej Hotovo!
Poznámka:
» Všechny opalovací přípravky
» Všechny opalovací oleje

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ASTRID SUN Olej na opalování SPF 6 200 ml Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID SUN Olej na opaľovanie SPF 6 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASTRID SUN Napolaj spray, SPF 6, 200ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací