AlzaPlus+ drogerie Vichy protiplnění

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

Zobrazit katalog
BLUEBEARDS REVENGE Hipster
5 1 hodnocení
Dárková kosmetická sada obsahuje: Holicí strojek typu shavetta + Pomáda na vlasy (100 ml) + Olej na vousy Classic (50 ml) + Vosk na vousy (20 ml)
Kód:  KSDS1081 Prod. číslo:  5060297001574 Stránky výrobce

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

Sada prvotřídních výrobků na úpravu vlasů a vousů pro moderního muže. Dárkový set BLUEBEARDS REVENGE Hipster navržený speciálně pro vousáče obsahuje kvalitní pánskou kosmetiku od renomovaného anglického výrobce. Součástí dárkové sady je holicí strojek typu shavetta s výměnnými čepelemi, 100 ml pomády na vlasy, 50 ml oleje na vousy Classic a 20 ml vosku na vousy pro finální dokonalý vzhled.

Klíčové vlastnosti dárkové sady BLUEBEARDS REVENGE Hipster

  • Luxusní set pro moderního muže
  • Kvalitní produkty anglického výrobce kosmetiky
  • Holicí strojek typu shavetta
  • Pomáda na vlasy 100 ml
  • Olej na vousy Classic 50 ml
  • Vosk na vousy 20 ml
  • Ideální jako dárek

Obsah balení:

Holicí strojek BLUEBEARDS REVENGE Cut-Throat shavetta na holení je podobný břitvě, ale funguje na principu výměnných čepelek, takže se nemusíte starat o jeho broušení.

Pomáda na vlasy BLUEBEARDS REVENGE 100 ml dodá vašim vlasům zářivý lesk a vytvoříte s ní dokonalý účes, který bude díky silné fixaci držet celý den.
Složení: Aqua, ceteareth-25, peg-7 glyceryl cocoate, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI 19140 (FD&C Yellow 5), CI 17200 (D&C Red 33), CI 42090 (FD&C Blue 1), alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool.

Olej na vousy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 50 ml hydratuje vaše vousy i pokožku pod nimi a navíc vousy perfektně vyhladí.
Složení: Vitis vinifera seed oil, olea europaea fruit oil, helianthus annuus seed oil, parfum, tocopherol, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.

Vosk na vousy BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 20 ml pomůže zafixovat váš knír v požadované pozici.
Složení: Cera alba, petrolatum, parfum, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.

Parametry a specifikace

Určení
Pánské Hotovo!
Typ
Péče o vousy, Na holení, Péče o vlasy Hotovo!

Určení

Určení
Pánské Hotovo!
Typ
Péče o vousy, Na holení, Péče o vlasy Hotovo!
Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Pěkné ale kde seženu do břitvy správný břity?

Diskuze a poradna k BLUEBEARDS REVENGE Hipster
Příslušenství pro BLUEBEARDS REVENGE Hipster Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUEBEARDS REVENGE Hipster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUEBEARDS REVENGE Hipster.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací