AD homeoffice AD homeoffice

Canon BP-975

Zobrazit katalog
Canon BP-975
5 1 hodnocení
Baterie pro fotoaparát 7800mAh, 7.4V, pro Canon GL2, XL2
Kód:  OC905a Prod. číslo:  4588B002AA Stránky výrobce

Canon BP-975

Inteligentní baterie Canon BP-975 indikuje zbývající kapacitu v minutách a přenáší data do profesionálních videokamer Canon. Díky tomu budete o jejím stavu informováni v každé situaci. Na vnější části baterie jsou také čtyři LED pro zobrazení aktuální hodnoty nabití.

Parametry a specifikace:

Baterie:
Typ: Li-ion
Kapacita: 7800 mAh
Napětí: 7,4 V

Kompatibilita:
Canon: GL2, XL2

Canon byl založen v roce 1933. Jeho původní název zněl v překladu „Laboratoř přenosné optiky“. Své sídlo má tato japonská společnost od svého počátku v hlavním městě Tokiu. Canon je spojen zejména s výrobou fotoaparátů a příslušenství k nim. V současnosti patří v této oblasti k dominantním hráčům na trhu. Jeho profesionální digitální zrcadlovky definují samý obsah tohoto sousloví.

Tvrzení společnosti Canon, že je předním světovým inovátorem a poskytovatelem zobrazovacích řešení, tak ani v nejmenším není nadnesené. Vyjma digitálních fotoaparátů a kamer je společnost činná i v oblasti výroby kancelářských zařízení, zvláště pak tiskáren či kopírek. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon BP-975. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon BP-975. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon BP-975. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon BP-975 akkumulátor.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací