Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AlzaBoxy Q1 Dvouletá záruka pro firmy

Canon PIXMA TS3150 černá

Zobrazit katalog
Canon PIXMA TS3150 černá
4,5 105 hodnocení
Inkoustová tiskárna multifunkční, barevná, A4, kopírování a skenování, rychlost černobílého tisku 7,7 obr./min., rychlost barevného tisku 4 obr./min., tiskové rozlišení 4800 x 1200 DPI, displej, AirPrint, USB a WiFi (2226C006)
1 029,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 12 měsíců Kód:  PC299r1 Prod. číslo:  2226C006 Stránky výrobce

Canon PIXMA TS3150 černá

Canon PIXMA TS3150 černá je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.
Alza.cz - Tiskárny Canon

Canon PIXMA TS3150

Multifunkční inkoustová tiskárna Canon PIXMA TS3150 (2226C006) zaujme nejen elegantním designem a kompaktními rozměry, ale také vynikající tiskovou kvalitou a uživatelsky přívětivým rozhraním. Díky snadnému přístupu ke skenování či kopírování a podpoře bezdrátového tisku je tiskárna Canon PIXMA TS3150 vhodná nejen do domácnosti, ale i malé kanceláře.

Canon PIXMA TS3150
Canon PIXMA

WiFi

Tiskárna Canon PIXMA TS3150 je vybavena bezdrátovým připojením k síti. Díky tomu ji můžete umístit na místo, které vám bude nejlépe vyhovovat.

Canon PIXMA

Podpora mobilního tisku

Canon PIXMA TS3150 je kompatibilní se systémy Android a iOS.

Canon PIXMA

Velký displej

Tiskárna Canon PIXMA TS3150 se ovládá pomocí několika tlačítek. Veškeré informace pak uvidíte prostřednictvím černobílého segmentového displeje.

Canon PIXMA

Bezokrajový tisk

Při tisku kvalitních fotografií jistě oceníte, že tiskárna Canon PIXMA TS3150 podporuje bezokrajový tisk. Díky tomu vytisknete například fotografie o rozměru 13 × 13 cm za zhruba 65 sekund.

Canon PIXMA

Ekonomický provoz

Tiskárna Canon PIXMA TS5050 je vybavena pěticí oddělených inkoustových zásobníků. K dispozici jsou také inkousty s vysokou výtěžností označené jako XL.

Canon PIXMA

Úspora energie

Netisknete? V tom případě se tiskárna automaticky kompletně uspí. A pokud odešlete tiskovou úlohu, tak se tiskárna sama probudí a začne pracovat.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Tiskárna do domácnosti nebo kanceláře

Multifunkční tiskárna Canon PIXMA TS3150 vám umožní tisk ostrých dokumentů a živých fotografií bez okrajů přímo z chytrého zařízení, fotoaparátu nebo cloudu. Díky intuitivnímu 3,8cm LCD displeji je kopírování a skenování hračka.

Canon PIXMA TS3150

Technické parametry

Rychlost černobílého tisku:

7,7 obr./min

Rychlost barevného tisku:

4 obr./min

Rozlišení tisku:

4 800 × 1 200 DPI

Optické rozlišení skeneru:

600 × 1 200 DPI

Parametry a specifikace

Porovnat
Barva tisku
Barevná Hotovo!
Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Určení
Na doma Hotovo!
Připojení
USB, WiFi Hotovo!

Typ

Barva tisku
Barevná Hotovo!
Technologie tisku
Inkoustová Hotovo!
Určení
Na doma Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, WiFi Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4, A5 Hotovo!
Formáty fotopapíru
10 × 15 cm Hotovo!
Formáty obálek a další
B5 Hotovo!

Skenování

Rozlišení plochého skeneru
600 x 1200 DPI Hotovo!
Rychlost skenování
4 str./min. Hotovo!

Tiskové parametry

Tiskové rozlišení
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rychlost tisku černobíle - ESAT
7,7 obr./min. Hotovo!
Rychlost tisku barevně - ESAT
4 obr./min. Hotovo!

Rozměry

Výška
145 mm Hotovo!
Hloubka
316 mm Hotovo!
Šířka
435 mm Hotovo!
Hmotnost
3,9 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Informační/segmentový Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Balení obsahuje

Balení obsahuje
Napájecí kabel, Software Hotovo!
Více parametrů

Canon byl založen v roce 1933. Jeho původní název zněl v překladu „Laboratoř přenosné optiky“. Své sídlo má tato japonská společnost od svého počátku v hlavním městě Tokiu. Canon je spojen zejména s výrobou fotoaparátů a příslušenství k nim. V současnosti patří v této oblasti k dominantním hráčům na trhu. Jeho profesionální digitální zrcadlovky definují samý obsah tohoto sousloví.

Tvrzení společnosti Canon, že je předním světovým inovátorem a poskytovatelem zobrazovacích řešení, tak ani v nejmenším není nadnesené. Vyjma digitálních fotoaparátů a kamer je společnost činná i v oblasti výroby kancelářských zařízení, zvláště pak tiskáren či kopírek. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, tiskárna si tiskne když se jí zachce. Když ji zrovna potřebuji tak píše že neodpovídá. Potřebuji poradit.

dobry den potrebujem vybrat cartidge do tejto tlaciarne

dobrý den, tiskarna mi hlasi, ze se zasekl papir E03 ale papir v tiskarne neni. muzete mi prosim poradit co s tim muzu delat? dekuji

Dobrý den, tiskárna TS3150 nám hlásí, že odpadní nádobka je plná. Zatím tiskne, ale u první tiskárny pak nešlo vůbec tisknout. Prosím o informaci zda se dá přímo k tomu typu zakoupit nová odpadní nádobka nebo se dá jen "vyčistit".

Dobrý den, je tiskárna kompatibilní s Win11? A dále, nemám na ntb s cd mechanikou, je jiná alternativa pro instalaci ovladačů? děkuji

Dobrý den,je součástí i barva ?nebo musím koupit ?napln

Dobrý den, chtěl bych tisknout pouze černobíle. Mohu do slotu pro barevný inkoust vložit pouze černou barvu a tím zvýšit kapacitu černé barvy? Děkuji

Dobrý deň, prosím je možne tlačiareň Canon PIXMA TS3150 čierna pripojiť k telefonu (aiphon) a cez VRP vytlačiť pokladničný doklad? Ďakujem Terézia

Dobrý den, je tato tiskárna kompatibilní s typem inkoustu CI-CL5771XL?

Hci se propojit s tikarnou ale nejdemi to ani přes direct ani wifi to nevyhleda jen signal ani v aplikaci canon print mi nenajede tiskarna canon TS3150.

123...
Příslušenství pro Canon PIXMA TS3150 černá
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací