Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál Dvouletá záruka pro firmy

D-Link DGS-1100-18

Zobrazit katalog
D-Link DGS-1100-18
Switch Gigabit, 16port 10/100/1000, 2x SFP, Smart Managed (web, SNMP, DNA utility), bez ventilátorů
Kód:  NN311b1 Prod. číslo:  DGS-1100-18 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

D-Link DGS-1100-18

Switch série DGS-1100 je cenově dostupné řešení pro malé a střední podniky, nasazení na pobočce i zasedací místnosti. Oceníte výkon s minimem starostí a optimalizaci pro rychlou a bezpečnou videokomunikaci. Je však i flexibilním řešením, aby vyhovoval záměrům vaší sítě. Splní i pokročilé požadavky na správu, diagnostiku, řešení problémů i energetickou účinnost.

Klíčové vlastnosti

  • Vysokorychlostní síť s managementem
  • Optimalizované pro živé přenosy videa a hlasu
  • Automatické vyhrazení pásma s možností předvolby
  • Pokročilé zabezpečení a ochrana proti zahlcení
  • Utilita pro správu switchů ve stejném segmentu

Důležitá data ihned

Řada DGS-1100 podporuje Auto Surveillance VLAN (ASV) pro přenášení videa v reálném čase, aniž by byl ohrožen přenos běžných síťových dat. Funkce Auto Voice VLAN se nejlépe hodí pro VoIP. Automaticky přiřadí hlasovému volání VLAN s vyšší prioritou, aby switch garantoval spolehlivost a bezpečnost VoIP provozu. Pomocí nastavení lze případně rezervovat šířku pásma pro jednotlivé důležité porty, které vyžadují upřednostnění.

Zabezpečený provoz

Switch je vybaven pokročilými bezpečnostními funkcemi, jako je Static MAC, Storm Control a IGMP Snooping. Static MAC umožňuje uživatelům vytvářet seznamy MAC přístupů pro konkrétní porty, čímž pomáhá správcům omezit přístup k síti pouze autorizovaným zařízením. Storm Control monitoruje vysílání a v případě výskytu paketů, které by mohly zaplavit síť, je začne blokovat a zahazovat. IGMP Snooping je schopen snížit zatížení směrovačů L3 a uchránit šířku pásma a propustnost sítě.

Jistota spojení

V arzenálu nástrojů switche je Loopback Detection a diagnostika kabelů, díky kterým síťový administrátoři snadno najdou a vyřeší nemoci vaší sítě. Loopback Detection se používá pro detekci smyček vytvořených určitým portem a automaticky odpojuje ovlivněný port. Funkce diagnostiky kabelů okamžitě prověří kvalitu měděných kabelů, rozpozná jejich typ a odhalí poškození. Nepoužívaná spojená se odpojují do pohotovostního režimu, a tím se šetří nemalé množství elektrické energie.

Vše pod palcem

K rychlému zapojení do sítě pomůže intuitivní webové rozhraní utility D-Link Network Assistant, které umožňuje síťovým administrátorům řídit chod sítě až do úrovně jednotlivých portů. Díky této utilitě nemusíte měnit IP adresu PC, takže je počáteční nastavení otázkou pár chvil. Také najde switche ve stejném síťovém segmentu, aby byla jejich hromadná správa hračkou. Zvládnete základní i pokročilé nastavení nalezených zařízení včetně změn hesla a upgradů firmwaru.

Parametry a specifikace

Šířka
280 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hloubka
180 mm Hotovo!
Funkce
L2, QoS (Quality of Service), Spravovatelnost (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!
Přepínací kapacita
36 Gb/s Hotovo!

Rozměry

Šířka
280 mm Hotovo!
Výška
44 mm Hotovo!
Hloubka
180 mm Hotovo!

Typ a funkce

Funkce
L2, QoS (Quality of Service), Spravovatelnost (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network) Hotovo!

Rychlost

Přepínací kapacita
36 Gb/s Hotovo!
Přenosová rychlost LAN portů
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v milionech paketů/s)
26,79 ks Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
1 560 g Hotovo!

Porty

RJ-45
16 ks Hotovo!
SFP
2 ks Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Možná jsem slepý, ale kde jsou ty dva SFP porty? Vidím jen 16 RJ45 portů.

Diskuze a poradna k D-Link DGS-1100-18
Příslušenství pro D-Link DGS-1100-18 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si D-Link DGS-1100-18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DGS-1100-18. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DGS-1100-18.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací