Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskuze k BMW S 1000 RR tříkolka modrá

Zobrazit katalog
BMW S 1000 RR tříkolka modrá - Dětská elektrická motorka

Diskuze k BMW S 1000 RR tříkolka modrá

Na této stránce najdete dotazy týkající se BMW S 1000 RR tříkolka modrá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu BMW S 1000 RR tříkolka modrá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k BMW S 1000 RR tříkolka modrá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, podařilo se nám ztratit napájecí zdroj a na motorce nemohu dohledat potřebné parametry (není nikde štítek). Nemáte prosím informaci, jaký je potřeba napájecí zdroj a zda se dá případně koupit na alza.cz?

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda jdou kola vyměnit když jsou sjetá a po případě kde máte nějaký odkaz? Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, lze koupit samostatne nabijeci adapter? Dekuji

Dobrý den, v popisu zboží se opakovaně uvádí, že motorka má kožené sedadlo. Na zboží, které mi bylo doručeno je sedadlo z tvrdého plastu. Zadala jsem reklamaci. Bude mi umožněna výměna za zboží dle popisu při online koupi?

Dobrý den, potřebuji se zeptat, jestli se motorka může nabíjet i když není zcela vybitá. Když jeden den bude dítě jezdit třeba 30 minut a víme, že další den budeme potřebovat mít motorku maximálně nabitou, lze ji nabít? Nebude se tím ničit baterie? Děkuji.

Dobrý deň, v návode je že pri nabíjaní musí byť štartovacie tlačidlo v polohe Off, no nikde ho neviem nájsť. Poprosim Vás o radu kde by som ho našiel? Ďakujem

Dobrý den,chci se zeptat jezdí motorka i dozadu?Myslím jestli i couvá?

Dobrý den, je možné k této motorce prikoupit baterii? Případně jakou?

Dobrý den ,zajímalo by mne jestli náhodou nemáte tuhle motorku u trošku větší než je , dnes sem ji měla dorucenou a zda se mi hodně mala... syn má 3 roky ,po prosím odpověď co nejrychleji popř: zdali se dá vyměnit do týdnu děkuji

Dobrý deň. Do koľkých rokov je motorka vhodná? Dakujem

12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací