Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Diskuze k Huawei Watch GT Active Dark Green

Zobrazit katalog
Huawei Watch GT Active Dark Green - Chytré hodinky

Diskuze k Huawei Watch GT Active Dark Green

Na této stránce najdete dotazy týkající se Huawei Watch GT Active Dark Green, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Huawei Watch GT Active Dark Green teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Huawei Watch GT Active Dark Green váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Po nejnovější červnové aktualizaci 1.0.8.34 jsou hodinky dostupné v češtině a také s funkcí "always on".(zdroj: Odkaz do neznáma Pokud tedy hodinky momentálně zakoupím u Alza cz. bude garantováno, že je dostanu již s touto aktualizací???

Lze provádět platby kartou

dobrý den, budou kompatibilní s mi note 10 pro?

Dobrý deň dajú sa do hodiniek Huawei inštalovať aplikácie na cvičenie aktivity?

Dobrý den.Jakou verzi bluetooth mají hodinky?

Chci se zeptat jestli mi to bude fungovat na android verzi 10 dekuji

Dobrý den jak je to s plaváním a sprchováním.dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tyto hodinky mají opravdu NFC? jak píšete v popisu hodinek. V každé recenzi o tom nikde nemluví. Děkuji za odpověď

Dobry den, chcem sa opytat, ci u tychto hodiniek je medzi sportovymi aktivitami aj lyzovanie. Dakujem.

Dobrý den, mám telefon Lenovo. Hodinky s ním spáruji. Po nějaké době však dojde k jejich samovolnému odpojení. Bluetooth na telefonu hlásí, že jsou hodinky připojeny, hodinky hlásí, že jsou odpojeny a připojení a spárování přes aplikaci Zdraví se nedaří. Dokáže mi někdo poradit, kde je problém? Předem díky!

123
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací