Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskuze k Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý

Zobrazit katalog
Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý - Tablet

Diskuze k Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý

Na této stránce najdete dotazy týkající se Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Tento model představuje ideálního společníka pro prohlížení webu, SLEDOVÁNÍ FILMŮ a hraní her nejen doma, ale především na cestách!!!! Může mi nějaký Samsung expert vysvětlit jak je možné v roce 2019 prodávat ke sledování filmů zařízení které z Netflixu hraje pouze 720p? A né, nezávisí to na Netflixu, ani Googlu povinost projít DRM certifikací je na výrobci zařízení.

Lze spojit tablet s Surface Pen v4?

Dobrý deň, obsahuje balenie aj S pen?

Nějaká ochranná folie na tento tablet

Dobrý den, jde k tomuto tabletu připojit s pen

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda se daji ukládat fotky, hudba a ostatní věci přímo na SD kartu nebo jen do zařízení? Děkuji Petra

Dobrý den. Chci tento tablet používat také na recording s aplikací multitracku s použitím ext. zvukové karty. Je paměť 2GB dostačující? Děkuji Zdeněk

Je prosim mozne provest update firmware na Android 10 ? Dekuji.

V popisu tabletu není uveden druh USB. Jedná se o USB 2 nebo 3?

Dobrý deň , moje meno je Peter a som Zvukár . Hľadám nejaký spoľahlivý Tablet ale toto mi príde ako šikovná alternatíva. Rád by som bol ak by ma niekto kontaktoval z Alzia pomocou E-mailu aby som si bol 100% istí že mi to tam nebude sekať . No proste aby mi poslali video že to ide Tip Top . Vopred Ďakujem.

123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací