PET PET

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Zobrazit katalog
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Set trouba a varná deska trouby a indukční desky, TROUBA: A, multifunkční, objem 57l, 6 funkcí, gril, ventilátor, funkce minutka, 2 skla dvířek + DESKA: zóny, ovládání dotykovým senzorem, 7 segmentů zbytkového tepla, automatické vypnutí, 7 segmentů zbytkového tepla
Kód:  ELUSET05 Stránky výrobce
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK Prodej skončil

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Jedinečný, cenově zvýhodněný set kuchyňských spotřebičů značky Electrolux, sestává z vestavné multifunkční trouby Electrolux EZB2400AOX a indukční varné desky Electrolux EHH6240ISK. Oba tyto spotřebiče mají moderní design, díky kterého bez problému zapadnou do jakéhokoli moderního interiéru. Vestavná trouba a indukční varná deska Electrolux jsou vzájemně plně kompatibilní a designově k sobě perfektně pasují. Oba produkty jsou doslova napěchované moderními technologiemi a usnadní vám každodenní přípravu jídel.


Klíčové vlastnosti indukční varné desky Electrolux EHH6240ISK

  • Indukční varná deska bez rámečku
  • 4 varné zóny s různým výkonem
  • Indukční zóny s funkcí zvýšení výkonu
  • Funkce Booster
  • Dotykové ovládání zajistí přesné a rychlé nastavení výkonu a funkcí
  • Automatická detekce hrnců a pánví
  • Funkce automatického vypnutí
  • Indikátory zbytkového tepla

Indukční technologie zajistí snadnou údržbu

Varná deska Electrolux EHH6240ISK disponuje profesionální indukční technologii, díky které nedosahuje její povrch nikdy vysokých teplot. Rozlitá jídla se proto nikde nepřipečou a desku lze snadno vyčistit otřením navlhčeným hadříkem.

Ušetřete čas s funkcí Booster

Funkce Booster se postará o posílení výkonu indukční varné desky  Electrolux EHH6240ISK, což vám zajistí rychlejší vaření. Její aktivací je nastaven maximální výkon pro okamžité dosáhnutí nejvyšších teplot.

Automatická detekce varné nádoby

Díky důmyslné indukční technologii se varné zóny indukční desky Electrolux EHH6240ISK zahřejí pouze v případě, když je detekována varná nádoba. Jakmile hrnec nebo pánev odstraníte, zóna se automaticky vypne.

Electrolux EHH6240ISK disponuje indikátory zbytkového tepla

Pro bezpečný provoz je indukční varná deska Electrolux EHH6240ISK opatřena důmyslnými kontrolkami zbytkového tepla, které vás upozorní, že některé varné zóny jsou stále horké.


Klíčové vlastnosti vestavné trouby Electrolux EZB2400AOX

  • Moderní nerezové provedení
  • Úsporná energetická třída A
  • Objem 57 litrů
  • Spousta různých programů - horní a spodní ohřev, ventilátor nebo gril
  • Možnost pečení na 2 úrovních najednou
  • Zvukový signál upozorňující na konec pečení
  • Trouba oplývá digitálním časovačem
  • Snadno omyvatelné dveře
  • Přímá kontrola nad přípravou pokrmů díky otočným ovladačům

Electrolux EZB2400AOX s funkcí grilu

V horkovzdušné vestavné troubě Electrolux EZB2400AOX s integrovaným grilem připravíte dozlatova ugrilovaná kuřecí křidélka, dokonale propečené steaky, rozpečený křehký sýr halloumi a další dobroty.

Přesné nastavení času přípravy

Elektrická vestavná trouba Electrolux EZB2400AOX je vybavena digitálním LED časovačem, díky kterému budete mít pečení pokrmů pod naprostou kontrolou. Pomocí tlačítek a digitálního displeje snadno nastavíte přesný čas pečení a trouba se postará o vše ostatní.


Funkce vestavné trouby Electrolux EZB2400AOX

Gril + ventilátor, Gril + horní ohřev, Gril + horní ohřev + ventilátor, Horní + spodní ohřev, Horní + spodní ohřev + ventilátor, Spodní ohřev, Gri


Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, dnes jsem byl velmi nemile překvapen informací vašeho zaměstnance, když jsem si šel vyzvednout tento set. Ještě než jsem zboží přebral, tak jsem byl informován, že výrobek, který kupuji, mívá životnost kolem 2 let a že mi doporučuje připlatit si prodlouženou záruku. Nežertuji... ve mě to okamžitě vzbuzuje dojem, že mě prodejce informuje, že si kupuji pěkný krám. A abych neměl za 2,5 roku problém, tak si mám nejvýhodněji prodloužit záruku o 3 roky. Je toto jednání běžné ? Mám se opravdu obávat ? Děkuji za odpověď

jaké plechy vámi prodávané se dají do trouby dokoupit?

Hapem ten nakres spravne, ze ked bude varna doska nad rurou, tak musi byt pouzita 40mm hruba kuchynska doska? a ak bude mimo rury, tak staci 12mm?

Dobrý den Trouba je na 230V?

Dobrý den Trouba je do zásuvky 240V a idukční deska na 400V (3 fáze)? Děkuji

Dobrý deň, je možné túto varnú dosku zapojiť na jednu fázu s obmedzovačom maximálneho výkonu?

Je možné tuto indukci připojit na dvě fáze 220W?

Děkuji za vyřízení objednávky 164726260. Je doma a už se na ni peče a vaří. Jenom postrádám fakturu o zaplacení. Tu mi Geis Cargo nedal. Děkuji dodatečné poslání faktury, nebo potvrzení o zaplacení. S pozdravem Král Fridolin

Dobrý deň, môžete mi zaslať rozmery spotrebičov? Ďakujem.

Diskuze a poradna k ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Příslušenství pro ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací