Elektrické hrnce nabízí jednoduchý a zdravý způsob přípravy pokrmů. Vybírat můžete z široké nabídky elektrických hrnců, které vám díky svým automatickým funkcím dokážou ušetřit čas i práci v kuchyni. Z jakých typů elektrických hrnců si můžete vybrat?
Pokračovat
Rýžovary
Rýžovary jsou určeny pro dokonale uvařenou rýži plnou vitamínů. Pomocí nich si připravíte všechny druhy rýže včetně té na sushi. Rýžovar má schopnost sám rozpoznat, kdy je rýže hotová, takže vám ušetří čas a práci.
- Podle objemu se dělí na malé (do 1 l) a velké (nad 1,5 l).
- Funkce automatického udržování teploty po uvaření pokrmu.
- Ochrana proti přehřátí a vyvaření vody.
- Funkce časovače, který stačí nastavit a rýže se začne připravovat sama.
Elektrické parní hrnce
Parní hrnce zajišťuji jedno z nejzdravějších stravování díky vaření v páře, uchovávající v jídle všechny potřebné vitamíny. Pokrm si tak uchová svou chuť, ale i barvu. V parním hrnci můžete uvařit téměř cokoliv od masa, až po zeleninu.
- Funkce udržení teploty.
- Ukazatel hladiny vody.
- Ovládání parního hrnce pomocí digitálního displeje.
- Možnost přípravy více pokrmů najednou díky odděleným nádobám.
Elektrické pánve a remosky
Elektrické pánve a remosky fungují na principu ohřevu pomocí topného tělesa. Oblíbené jsou zejména pro své univerzální využití. V elektrické pánvi a remosce můžete mimo vaření také rozmrazovat, zapékat nebo grilovat.
Elektrické pánve
- Elektrickou pánev lze využít místo trouby či varné desky.
- Má vlastní topné těleso, které zajistí rovnoměrný ohřev jídla.
- Nádoba s nepřilnavým povrchem.
- Topné těleso je umístěno na dně elektrické pánve.
Remosky
- Vhodné pro pečení, dušení, smažení, grilování i rozmrazování.
- Rychlejší a úspornější než klasická trouba.
- Topné těleso je umístěno v odnímatelném víku.
- Díky hornímu ohřevu nedochází k připálení pokrmu.
Elektrické tlakové a pomalé hrnce
Elektrické tlakové a pomalé hrnce jsou ideální pro přípravu výživného a zdravého pokrmu. Vaření je i přes delší čas přípravy cenově výhodné díky úsporným typům těchto elektrických hrnců. Jídlo je připravováno při nízké teplotě, čímž dochází k zachování barvy a chuti potravin.
Elektrické tlakové hrnce
- Digitální časovač a přednastavené programy vaření.
- Možnost naprogramování počtu porcí.
- Díky těsnějšímu víku je zamezeno úniku páry, a lze vařit i s menším množstvím vody.
- Oproti klasickým tlakovým hrncům využívají vyšší tlak a teplotu, vaření je tedy rychlejší a levnější.
Elektrické pomalé hrnce
- Několik programů na vaření.
- Funkce udržení teploty.
- Vhodný pro rychlé opékání a pomalé vaření.
- Přednastavené programy vaření.
Multifunkční hrnce
Multifunkční hrnce dokážou samy uvařit i složitější pokrmy, čímž vám zajistí úsporu času. S multifunkčním hrncem si jídlo připravíte na mnoho způsobů pomocí programu, který si sami navolíte dle potřeby.
- Odložený start.
- Několik desítek programů.
- Udržení teploty až na 24 hodin.
- Funkce 3D ohřevu – pomocí horních, dolních a bočních topných těles.
Elektrické zavařovací hrnce
V elektrickém zavařovacím hrnci je možné nejen zavařování a sterilizace ovoce či zeleniny. Připravit v něm lze také teplé nápoje, polévky či guláše.
- Termostat s regulací pro plynulé nastavení teploty.
- Součástí je výpustný kohout.
- Ochrana proti přehřátí a vyvaření vody.
- Funkce udržení teploty.
Skrýt popis