AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

FIXED Smile zelený

Zobrazit katalog
FIXED Smile zelený
3,2 6 hodnocení
Bluetooth lokalizační čip nejen na klíče, sleduje osobní věci, usnadní hledání ztracených předmětů, zobrazuje polohu na mapě, kompatibilní s IOS 10.0. a vyšší, Android 5.0 a vyšší
Kód:  FXDba03 Prod. číslo:  FIXSM-SMILE-GN Stránky výrobce

FIXED Smile zelený


Díky Bluetooth čipu drobné osobní věci už nikde nezapomenete

Děsí vás představa, že někde zapomenete klíče, peněženku nebo drahocenné zavazadlo? S lokalizačním Bluetooth čipem Fixed Smile ztrátě osobních věcí spolehlivě předejdete. Polohu čipu totiž sleduje váš telefon nebo tablet pomocí mobilní aplikace. Pokud například vstanete od stolu a necháte na něm peněženku s čipem, během krátké chvíle dostanete upozornění, že se čip vzdálil z blízkosti vašeho chytrého zařízení. Máte tak dokonalou pojistku proti ztrátě svých osobních věcí.


FIXED Smile (zelený)

FIXED Smile (zelený) a jeho klíčové vlastnosti

  • Bluetooth čip usnadňující nalezení ztracených nebo zašantročených věcí
  • Párování přes Bluetooth (umožňuje spárování s více chytrými zařízeními najednou)
  • Notifikace při ztrátě signálu mezi čipem a zdrojovým zařízením
  • Mobilní aplikace Fixed Smile zdarma ke stažení na Google Play nebo iTunes
  • Určený pro klíče od auta, bytu, příruční zavazadla, peněženku nebo drobnou elektroniku
  • Kompatibilní s operačními systémy Android 5+ & iOS 10+
  • Hladký povrch příjemný na dotek

Česká aplikace vyvinutá v České republice

Hlídač věcí FIXED SMILE je mezi podobnými přístroji unikátní svou vlastní aplikací. Aplikace je kompletně vyvinuta v České republice, reaguje tak skvěle na potřeby hlídače v českém prostředí.


Samozřejmostí je tak intuitivní prostředí aplikace v českém jazyce, její přesná a odzkoušená funkčnost v návaznosti právě na české prostředí. Aplikace je živý organismus, je neustále testována tak, aby bezchybně fungovala na stávajících i nově uváděných přístrojích v prostředí Android i iOS. Přidanou hodnotou je unikátní FIXED Customer Care servis, který zajistí uživateli plnohodnotnou uživatelskou podporu.


Zobrazte si polohu hledaného předmětu na mapě

Polohu čipu i s vaší peněženkou, taškou nebo klíči si můžete zobrazit také online na mapě. Díky oboustrannému propojení ovšem Fixed Smile funguje i obráceně. To znamená, že pokud nemůžete najít svůj telefon, stačí dvakrát stisknou tlačítko, které najdete v dolním rohu čipu. Telefon pak začne vyzvánět.


Více chytrých zařízení spárovaných s čipem

Fixed Smile můžete spárovat nejen s jedním, ale klidně s více chytrými zařízeními. Výhoda je, že pokud vypnete zdrojové zařízení (třeba svůj telefon) signál se automaticky přenese na druhé zařízení v dosahu.

FIXED Smile (zelený)

Bezpečná zóna & noční režim

Funkce bezpečné zóny umožní vypnout notifikace pro místo, které si předem nastavíte v mobilní aplikaci Fixed Smile. Pokud budete doma nebo v kanceláři, čip nebude na přerušení signálu s telefonem nebo tabletem reagovat. Využít můžete také funkci Noční režim. Díky ní předejdete jakýmkoliv upozorněním v době, kdy spíte nebo odpočíváte.

TIP: Plánujete si postavit vlastní chytrou domácnost a nevíte, kde začít? Pak si nezapomeňte přečíst náš podrobný návod Jak postavit chytrou domácnost!

Parametry a specifikace

Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny chytré lokátory

» Všechny produkty SmartHome

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, FIXED SMILE mi dobře slouží ale nepípá jak je to možné Ďekuji předem.

Aká batéria ide do FIXED Smile?

Dobrý den,chci se zeptat na jakou vzdálenost tento lokalizační čip funguje?

Diskuze a poradna k FIXED Smile zelený
Příslušenství pro FIXED Smile zelený Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Smile fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací