AP+ nový vizuál Aplikace

AKASA Flexstor Disklink H

Zobrazit katalog
AKASA Flexstor Disklink H
Redukce pro připojení 2.5 / 3,5" HDD/SSD pomocí USB + USB 3.0 konektor s funkcí bridge (umožňuje kopírování z USB HDD / FD na SATA disk a obráceně), napájecí adaptér součástí balení
Kód:  FV199v Prod. číslo:  AK-AU3-02BKCM Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

AKASA Flexstor Disklink H Prodej skončil

AKASA Flexstor Disklink H

Vypadá jako obyčejná krabička, ale není to jen taková obyčejná krabička. Díky této šikovné vychytávce bez jakéhokoliv sebemenšího problému připojíte váš HDD či SDD disk k počítači a během okamžiku si například zálohujete svá data. Konektor USB 3.0 s funkcí bridge umožňuje ukládat a kopírovat data z USB HDD na SATA disk a obráceně. Právě pomocí moderního rozhraní USB 3.0 dosáhnete špičkové odezvy a rychlého přenosu dat i při neustále plném zatížení. Výhodou je především jednoduchá instalace HDD, kdy není třeba instalace ovladače, protože pouhým zasunutím do USB objeví nový přídavný disk. Navíc je zde i jeden vysoce výkonný USB pro velice rychlé nabíjení vašeho smartphonu, tabletu či jiného zařízení.

Klíčové vlastnosti

  • Praktický adaptér pro připojení HDD
  • Kompaktní rozměry umožňují snadné přenášení
  • Stylový design a precizní provedení
  • USB 3.0 pro velmi rychlý přenos
  • Plug and Play
  • Výkonný USB port pro nabíjení

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AKASA FlexStore Disklink H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AKASA Flexstor Disklink H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AKASA Flexstor Disklink H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AKASA Flexstor Disklink H.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací