Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskuze k ASUS X540LA-XX538T černý

Zobrazit katalog
ASUS X540LA-XX538T černý - Notebook

Diskuze k ASUS X540LA-XX538T černý

Na této stránce najdete dotazy týkající se ASUS X540LA-XX538T černý, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu ASUS X540LA-XX538T černý teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k ASUS X540LA-XX538T černý váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, rozjede tento notebook hru minecraft na střední nebo malé detaily? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu se zeptat rozjede tento notebook hry Watchdogs a minecraft??????? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli by jste mi doporučil tento notebook pro mojí třináctiletou dcerku. Potřebuje notebook na věci do školy, samozřejmě i na filmy. Potřebuje tedy, aby byl notebook rychlý, spolehlivý a měl dobrou výdrž baterie. Děkuji za odpověd! :)

Tento výrobok je momentálne vypredaný. Bude ešte dostupný do Vianoc?

Dobrý den, prosím o potvrzení, že má notebook českou klávesnici. V popisu je uvedena, ale na fotkách nejsou na klávesách české znaky vidět. Děkuji

Dobry den mam sice tento https://www.alza.cz/asus-x554la-xo1807t-bily-d3039026.htm notebook tedy presne barva ale je to X554L nemohl by jste mi poradit zda je mozny CPU a GPU upgrade ? Mam v nem externi GTX 920M 2GB dekuji popripade typ na upgrade ?

Jak dlouho vydrží baterie např. při surfování na internetu. Děkuji

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací