Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Diskuze k Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná

Zobrazit katalog
Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná - Počítačová skříň

Diskuze k Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná

Na této stránce najdete dotazy týkající se Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Be quiet! PURE BASE 600 černo-stříbrná váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý deň! Asi máte nesprávne uvedené rozmery skrine. Zmiatlo ma to, lebo by mi nevošla do PC stola. Ale na podľa výrobcu má rozmery, ktoré mi vyhovujú. Žiaľ aj na iných skriniach máte uvedené nezmyselné rozmery, čo môže odradiť/pomýliť aj ďalších zákazníkov.

Dobry den, jsou na uchyceni hdd obsazeny gumove podlozky (na fotkach je videt - neco sede )? Nekteri kupujici uvadeji ze chybi. dekuji

dobrý večer, je tato case dobrá nebo by jste mi doporučili jinou? Přeji hezký zbytek večera

Dobry den chci se zeptat je v teto skrini vstup na dvd

Dobrý den ... Ve předu na skříni je namontovaný 120 mm a nebo 140 mm? Pokud to bude 140 mm budu možný tam namontovat druhý 140 mm ventilátor?

Dobry den, mal by som zaujem o presne tuto PC skrinku v čierno-striebornej variante. Ak by som si ju objednal napr. dnes kolko budem čakať? Kedze nie je zatial skladom. Ďakujem za info. Pripadne, keby som si objednal a tym padom si ju rezervoval, no prišla by skor ako o mesiac, vedeli by ste mi ju podržať? Až o mesiac by som si ju prial doručiť a vtedy by som ju vedel vyplatiť. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kam mohu připojit malý konektor, který vede od předního panelu ? Nemyslím S-ATA, myslím ten 3pin (female). Děkuji

Dá sa do tejto skrine namontovať toto chladenie?: Fractal Design Celsius S36

Budu dostupne aj dalsie varianty PURE BASE 600? Konkretne cierno-oranzova s priehladnou bocnicou?

Dobrý den, Budete přidávat fotografie ke skříním BeQuiet?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací