Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Boccia Titanium 3589-05

Zobrazit katalog
Boccia Titanium 3589-05
Pánské hodinky
Kód:  KHO8011 Prod. číslo:  4040066227740 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Boccia Titanium 3589-05

Pánské hodinky Boccia Titanium 3589-05 jsou žhavou novinkou podzimní kolekce 2015 s názvem Royce. Hodinky mají velice přehledný ciferník a působí decentním dojmem. Hodinky s černým koženým řemínkem mají safírové sklíčko a jsou vodotěsné do 5 ATM. Titanové pouzdro je zlacené metodou PVD. Tento model disponuje datumovkou.

Klíčové vlastnosti

  • Přehledný ciferník
  • Decentní vzhled
  • Černý kožený řemínek
  • Datumovka
  • Safírové sklíčko
  • Vodotěsnost do 5 ATM
  • Titanové pouzdo

Úprava pro vyšší odolnost

PVD úprava představuje velmi odolnou úpravu povrchu pouzdra hodinek. Na původní materiálovou vrstvu je nanesena další tenká vrstva, která zajistí vysokou tvrdost, odolnost proti otěru, odolnost vůči vysokým teplotám, korozi a také kyselinám. Na rozdíl od obyčejné barvy se tato vrstva neloupe, protože není nanesena na podkladovém materiálu, ale přímo v něm.

Technické parametry

  • Pohon: Quartz 
  • Strojek: Miyota
  • Pouzdro: titanové
  • Sklíčko: safírové
  • Řemínek: kožený
  • Vodotěsnost: 5 ATM

Parametry a specifikace

Vodotěsnost
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pro
Dospělé Hotovo!
Určení
Pánské Hotovo!

Určení

Vhodné pro
Dospělé Hotovo!

Určení

Určení
Pánské Hotovo!

Vodotěsnost a odolnost

Vodotěsnost
50 m (5 ATM) Hotovo!

Značka Boccia se proslavila především výrobou titanových hodinek, ale i jiných šperků. Jako doposud jediná značka na světě představila na trhu ve své kolekci zvané Boccia Titanium celotitanové hodinky. Svou neobvyklou tvrdostí, nízkou hmotností a výjimečnou odolností vyniká titan nad klasickými materiály využívanými pro výrobu hodinek. Navíc je antialergenní a nevyvolává žádné zdravotní problémy ani u jedinců citlivějších na různé materiály. Bez povšimnutí nelze nechat ani vždy stylový a propracovaný design hodinek značky Boccia. Jako doposud nejzajímavější je hodnocena kolekce Boccia Titanium T2, jehož autorem je prvotřídní americký designér Jeff Miller, který svá díla vystavuje v řadě galerií po celém světě.

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Boccia Titanium 3589-05 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boccia Titanium 3589-05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boccia Titanium 3589-05.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací