Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál MPLA321469

dbramante1928 Billund pro iPhone 5/5S/SE Black

Zobrazit katalog
dbramante1928 Billund pro iPhone 5/5S/SE Black
Ochranný kryt z pravé kůže, přístup ke všem tlačítkům, pevný
Kód:  GC126x1 Prod. číslo:  BI5EGTBL0668 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

dbramante1928 Billund pro iPhone 5/5S/SE Black Prodej skončil

dbramante1928 Billund pro iPhone 5/5S/SE Black

Nadčasová elegance, vysoká kvalita i dokonalá ochrana - to vše a ještě mnohem víc vám nabízí obal Billund na 5/5S/5SE z pravé kůže. Propracovaný design poskytuje maximální viditelnost obrazovky i pohodlný přístup ke všem tlačítkům i konektorům - proto svůj telefon nemusíte z obalu vyndat při žádné činnosti související s jeho chodem. Tvrdý polykarbonátový obal disponuje flexibilním plastovým výstupkem poskytující ochranu proti nárazům a pádům. Záda jsou pokryta překrásnou ručně zpracovanou kůží, která dodává nejen velice luxusní vzhled, ale také je příjemná na dotek.

Dokonalá ochrana v luxusním designu

  • Ultra tenký snap - fit design
  • Maximální viditelnost obrazovky, pohodlný přístup ke všem tlačítkům i konektorům 
  • Obal není nutné sundávat pří synchronizaci či nabíjení
  • Vysoce kvalitní polykarbonátové zpracování s plastovým flexibilním výstupkem pro účinnou ochranu proti nárazům a pádům
  • Záda obalu pokrytá ručně zpracovanou pravou kůží
  • Luxusní vzhled

Každý kus je originál - užijte si ten váš

Díky svrchní kožené vrstvě před sebou máte jedinečný kousek - unikátní struktura, dokonalý tvar i připevnění na polykarbonátový podklad je výsledkem ručního zpracování zručnými řemeslníky s použitím těch nejlepších materiálů. Indická kůže použitá k výrobě patří mezi ty nejkvalitnější a vedle luxusního vzhledu poskytuje také trvanlivost, pevnost a odolnost.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si dbramante1928 Billund pre iPhone 5/5S/5SE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D. Bramante1928 Billund für iPhone 5 / 5S / SE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D. Bramante1928 Billund für iPhone 5 / 5S / SE Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: dbramante1928 Billund Phone 5/5S/SE Black-re.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací