Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Diskuze k DUNE HD SOLO 4K

Zobrazit katalog
DUNE HD SOLO 4K - Multimediální centrum

Diskuze k DUNE HD SOLO 4K

Na této stránce najdete dotazy týkající se DUNE HD SOLO 4K, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu DUNE HD SOLO 4K teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k DUNE HD SOLO 4K váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

1) Má na ovladači tlačítka pro skok o pár vteřin vpřed/vzad? 2) Umí zrychlené přehrávání? 3) Umí externí titulky? 4) Podporuje titulky jak UTF8 tak W1250? 5) Lze nastavit velikost, barvu a umístění titulků? 6) Umí (ideálně přímo na DO, ne někde hluboko v menu) upravit časování titulek (posun vůči videu)? 7) Lze přesouvat, kopírovat a přejmenovávat soubory na externím disku?

Dobry den, da sa do zariadenia nainstalovat aplikacia Netflix a HBO GO?

Zdravím. Věta z popisu: funkce automatického zvýšení rozlišení přiblíží SD/HD na dohled 4K. Znamená to, že přístroj umí konverzi ze slabšího sygnálu do 4K? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, aká je REÁLNA dostupnosť pre tento produkt? Chceme objednať 1ks pre zákazníka - platí info, že do 4 dní tovar dodáte? Ďakujem.

dobry den jaky typ hdd se vejde do prehravace chtel bych tento disk https://www.alza.cz/seagate-barracuda-laptop-5tb-d4506218.htm?o=1#discussionPosts pokud by se tam nevesel tak jaky pokud mozno co nejvetsi kapacita . dekuji za odpoved

Jaký typ HDD mohu použít?

Dobrý den, poradíte mi jaké multimediální centrum bude vhodné pro sledování Tipsport tv, což je jejich aplikace android. Pořídil jsem si Sencor SMP 5000PRO, ale s pomocí té to nefunguje. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, umí EPG a naprogramování záznamu pořadu z EPG? Děkuji za odpověď

Ve specifikaci přístroje je pro audio výstup použit S/PDIF coaxial audio output. Mohli by jste mi doporučit kabel, bežné S/PIF coaxial kabely ve výstupu nedrží a vypadávají. Předem děkuji za odpověď.

Máte někdo vyzkoušený TV příjem a nahrávání? Jak DVB-T, tak zejména DVB-T2. Asi bych ho konec konců koupil, DVB-T nahrávání ověřím, ale DVB-T2 signál nemám. A mít ho v budoucnu jen pro přehrávání se mi za ty prachy moc nechce, když právě pro nahrávání je výhodou interní disk a zejména gigabitová LAN.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací